Poznati Bad Blue Boys objavio senzacionalnu vijest: A što je istina?

Poznati Bad Blue Boys objavio senzacionalnu vijest: A što je istina?

Informacija koju je na Facebooku prenio istaknuti pripadnik navijačke grupe Bad Blue Boys Denis Šeler, o tome da je Michalisa Katsourisa ubio huligan AEK-a, nije stigla do odvjetnika hrvatskih navijača uhićenih u Grčkoj.

“Trojica navijača Panathinaikosa i BBB su nevini, ubojica je navijač AEK- a, zato ranjeni, koji je bio u plavoj majci nije htio u hitnu”, napisao je, između ostalog, Šeler, a ovo je za 24sata komentirao odvjetnik trojice Boysa Vasilis Noulezas:

“Ovo mi je prvi glas. Od mojih klijenata koje zastupam nisam čuo takve tvrdnje. Prema mom mišljenju i dokazima smatram kako je ubojica Grk, ali da je navijač AEK-a, to ne mogu tvrditi. Nemam takve informacije.”

MOŽA ĆE VAS ZANIMATI: Poznati zagrebački kirurg Pavo Kostopeč: Bad Blue Boysi su u opasnosti. Sjetimo se samo tragične sudbine kapetana Laptala

Šeler je svoju objavu naknadno obrisao. To što je pisalo nije potvrdio ni Mario Medak, pravni savjetnik obitelji uhićenih navijača, javlja N1.

“Vidio sam to u medijima. Nisam dobio nikakve službene informacije oko toga, niti me itko od roditelja koje zastupam obavijestilo o takvim novostima. Nemamo nikakve informacije u vezi s tim.”

Pojavila se i informacija iz kruga roditelja, koji su spominjali ubojstvo daskom na kojoj su bili čavli, što je u suprotnosti s objavama grčke policije, koja tvrdi da ima ubojičin nož. Kako god, traga se za ubojicom i DNK test s oružja bi trebao uvelike pomoći u rasvjetljavanju slučaja.

Foto: Hina