Poznati HRT-ov novinar žestoko napao Božu Petrova i Nikolu Grmoju: Ovo su njihovi “grijesi”

Poznati HRT-ov novinar žestoko napao Božu Petrova i Nikolu Grmoju: Ovo su njihovi “grijesi”

Novinar HRT-a Denis Latin žestoko je kritizirao Nikolu Grmoju i Božu Petrova.

“Nikola Grmoja misli da borba protiv korupcije postoji samo od trenutka kada su se on i Božo Petrov rodili u dolini Neretve.

Grmoja nikad nije odao počast Ankici Lepej niti je tražio da mu Vesna Balenović objasni kriminal koji je otkrila u Ini. Nikola Grmoja nikad nije čuo za kriminal u pretvorbi i privatizaciji.

Njemu nikada nije bilo sumnjivo kako je Vlahović postao vlasnik Tvornice duhana Rovinj, nije ga zanimao šverc duhana u carinskom odjeljku Kanfanar, nije ga interesiralo ni kako je Vlaović postao vlasnik državnog Croatia osiguranja. Grmoja kao ni Tomašević nikada nije pitao gdje je nestao Munir Podumljak koji se godinama borio protiv Bandićeve i svakojake korupcije.

On kao i Božo Petrov misle da je sve počelo onog trenutka kada su oni izašli na svijet. Takvi neupućeni javno se predstavljaju kao najveći borci protiv korupcije iako svojim nepoznavanjem stvari čine upravo suprotno: zataškavaju je i čine javnost totalno nezaintersiranim za ono o čemu tako nerazumljivo i nejasno govore”, ističe Denis Latin.

Foto: Hina