Predsjednica udruge “Palčić” spremna je poginuti za “nacista” Danijela: Krtice prljave, gdje ste bili dok je on pomagao nemoćnima

Predsjednica udruge “Palčić” spremna je poginuti za “nacista” Danijela: Krtice prljave, gdje ste bili dok je on pomagao nemoćnima

Predsjednica udruge “Palčić” Željka Vučko žestoko je stala u obranu mostovca Danijela Perića kojeg je Index danas proglasio nacistom.

“Pitajte mene tko je Danijel Perić!!!Krtice prljave gdje ste bili dok je Danijel bezrezervno pomagao starcima, nemocnima, potrebitima ??

Gdje ste bili dok su njegove ruke (koje ste negdje izvukli u tzv nacistickom pozdravu) razgrtale rusevine, nosile inkubatore, ogrtale promrzlu djecu i trudnice??Gdje ste bili sve one mjesece koje je Danijel proveo, umjesto sa svojom obitelji, po rusevinama Banovine uz one kojima je pomoc bila najpotrebnija, ne brojeci krvna zrnca ? Skrivali u misjoj rupi svoje debele g…. i smisljali kako se domoci love koje se ovaj čovjek tako olako odriče smisljajuci kako ćete ugasiiti sve one koji ne krenu Vasim putem.

U mom životu politici nema mjesta jer moja jedina politika su Palčići, no za ovog čovjeka, bez obzira kojoj stranci i struji pripadao, spremna sam i poginuti, onako kako je on ginuo za sve koji su ga ikada trebali.PITAJTE MENE TKO JE DANIJEL PERIĆ !!!!Izvucite mi pankerske slikice iz mladih dana, mozda i koju s kakvog dobrog tuluma…. proglasite i mene nacistom, bludnicom i pijandurom….jer Vi niste imali mladost pa sad bludnicite i orgijate na nas racun !!Niste dotakli dno, NE ….PALI STE ISPOD DNA, DUBOKO I PRLJAVO !!!!… a ovo je DANIJEL PERIĆ”, napisala je predsjednica udruge “Palčić” Željka Vučko.

Na slici: Danijel Perić i Željka Vučko

Foto: Facebook