PROFESIONALNI PROPUST: HRT uklonio sporni dio intervjua s Lepom Brenom

PROFESIONALNI PROPUST: HRT uklonio sporni dio intervjua s Lepom Brenom

Nakon burnih reakcija hrvatske javnosti HRT je sa svog portala uklonio sporni dio intervjua Lepe Brene. Poznata pjevačica je u emisiji Kod nas doma reklamirala svoje čarape, a da pritom nigdje nije bilo označeno da je riječ o sponzoriranom programu. HRT je s portala uklonio ovaj dio razgovora.

– Danas smo imali promociju “Lady Bee” proizvoda, a sutra će se u svim jadranskim trgovinama moći kupiti sve čarape iz kolekcije “Lady Bee”. Imamo “thermal”, imamo “fly” za gospođe koje puno lete, imamo “magic” čarape, kazala je.

– Jedna revolucionarna tehnologija i priča, “FIR” je jedan komplet koji spada u Lady Bee inovaciju koji će se pojaviti isto na vašem tržištu. Meni je pomogao da skinem (celulit) kada sam slomila obje ruke. Nosila sam to na rukama 24 sata mjesec dana i uspjela sam skinuti četiri centimetra (celulita), da moje ruke ponovo izgledaju nekako glatko i da se pojave konačno ti mišići, dodala je Brena.

A osim promocije proizvoda “Lady Bee” pozornost publike u Zagrebu privukao je i koncert Brenine snahe Aleksandre Prijović. Kako je izgledao Aleksandrin koncert, saznala je ekipa HRT-a.

Podsjetimo, na ovakvo neprofesionalno i protuzakonito reklamiranje prvi je reagirao Mišo Mihočević, dubrovački publicist i dragovoljac Domovinskog rata.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Profesor upozorava: Što pijemo u čaši vode koju smo upravo natočili iz slavine? Možda i djelić antidepresiva našeg susjeda

“Molim narod da p kolektivno (znam da neće). U današnjoj emisiji HRT1 ‘Kod nas doma’ kod zatelebane voditeljke Ive Šulentić gostovala je LEPA BRENA, kojoj je recikliranoj potonja omogućila izreklamirati svoje nove proizvode, čarape i nešto svašta još protiv celulita.Mukte. EPP na džabe, ili je i voditeljka dobila koji par (novčanica)???

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Nezadovoljni gledatelj pisao HRT-u: Zašto “Kod vas doma” Brena može, a naš Thompson ne može? Je li reklamiranje Breninih čarapa bilo planirano ili je to voditeljica napravila “ispod žita”

Zapižđenima u cajke NIJE MJESTO na HRVATSKOJ javnoj televiziji, a besplatno reklamiranje je koliko znam i protuzakonito. Istovremeno se zbog radnih uvjeta raspada jedan od tri važna orkstra u HR, upravo onaj HRT-a, Iva pokaži bičve, ti nisi (kod nas) doma”, istaknuo je Mišo Mihočević. Zanimljivo je da je HRT objavio i razgovor s Breninim mužom Slobodanom Živojinovićem koji je također govorio o biznisu s čarapama. Treba li napomenuti da ni ovdje nigdje nije bilo označeno da je riječ o plaćenom oglasu.