Profesorica Zadravec oštro odgovorila doktoru Goluži: Tko pod drugim jamu kopa, sam u nju pada

Profesorica Zadravec oštro odgovorila doktoru Goluži: Tko pod drugim jamu kopa, sam u nju pada

Profesorica Dijana Zadravec oštro je odgovorila doktoru Trpimiru Goluži koji je izrazio sumnju da je Vili Beroš povezan sa spornim SMS-om koji teško inkriminira predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića. Objavu profesorice Zadravec prenosimo u cijelosti.

“Javio se tobožnji “zaštitnik morala i zakonitosti”, a još su uvijek svježa sjećanja da je upravo on smjenjen s mjesta predsjednika HLK zbog nezakonitog trošenja komorskog novca. Trpimir Goluža, neuspješan, davno zaboravljeni i smjenjeni predsjednik Hrvatske liječničke komore po ničem pozitivnom afirmirani liječnik, ponovno se služi politikantstvom i govorom mržnje.

Bilo bi pristojno i hvale vrijedno da se brine o mojem zdravstenom stanju, ali njegova briga samo se na prvi pogled čini brižnom, očigledno je riječ o suprotnom. On zlonamjerno širi neistine.Goluža umjesto da javnosti objasni detalje nezakonitog trošenja novca Komore i svih nas liječnika zbog čega je smje njen, on se služi politikanstvom. Poznata je poslovica tko pod drugim jamu kopa sam u nju padne, te tako Goluža više ne treba objasniti skrivene puteve komorskog novca, jer se ionako očekuje sudski pravorijek, a tada bi Goluža mogao upasti u jamu koju si je sam iskopao”, ističe profesorica Zadravec.

Foto: Hina