PROPAO POSAO: Majka buduće britanske kraljice u financijskim problemima. Uzrujana je i duboko razočarana

PROPAO POSAO: Majka buduće britanske kraljice u financijskim problemima. Uzrujana je i duboko razočarana

Majka Kate Middleton od 1987. godine bila je uspješna poduzetnica, no sada je sav uspjeh pao u vodu. Njezina kompanija se raspala, a Carole je suočena s velikim dugovima. Zbog cijele je situacije vrlo uzrujana, a priznala je i vlastitu grešku

Carole Middleton svoje poslovno carstvo gradila je od 1987. godine, no posljednjih tjedana suočena je s teškim poslovnim trenucima nakon propadanja kompanije ‘Party Pieces‘. Sada je suočena s velikim dugovima, a zbog cijele je situacije vrlo uzrujana i žalosna.

Još dok je organizirala proslave rođendana za malenu Kate, Carole je željela da rođendanske zabave budu što šarenije i vizualno privlačnije pa je odlučila pokrenuti online trgovinu koja prodaje sve potrepštine za različite zabave. Na platformi ‘Party Pieces’ tako su se mogle pronaći različite dekoracije poput balona, rođendanskih kapica, tanjurića, čašica i ostalog, a Carole je kroz godine izgradila pravo malo carstvo zabave.

Biznis je bio tako uspješan da je njime uspjela platiti školarine svojoj djeci, ali i kupiti dvorac u Berkshireu vrijedan 4,7 milijuna funti.

Majka Kate Middleton u financijskim problemima

Premda se još u siječnju fotografirala sa šarenim balonima, posao je propao, a majka princeze od Walesa našla se u velikim novčanim dugovima.

Optužena je za izdaju nakon što je ‘Party Pieces’ propao, a dug vjerovnicima iznosi otprilike 2,6 milijuna funti. Iako je Middleton obećavala da će dugovi Party Piecesa biti u potpunosti vraćeni ranije ove godine, vjerovnici su već upozoreni da je malo vjerojatno da će svoj novac dobiti nazad.

Izvor blizak Carole Middleton otkrio je za Daily Mail da je nekoć uspješna poslovna žena sada uzrujana i duboko razočarana ovom situacijom.

‘Tijekom proteklih pet mjeseci stvarno je dala sve od sebe da pronađe kupca koji ne samo da bi nastavio posao, već bi i platio sve nepodmirene dugove’, otkrio je te dodao: ‘Istina je da se Carole povukla iz posla prije više od tri godine, povjerivši svakodnevno vođenje novom menadžerskom timu.’

Naslovna fotografija: Carole Middleton