Proslavio Tolušićevo uhićenje s buteljom njegovog vina: Pozdrav OLAF-u ma gdje bio

Proslavio Tolušićevo uhićenje s buteljom njegovog vina: Pozdrav OLAF-u ma gdje bio

Na sjednici Gradskog vijeća Siniša Prpića (HSPD) se pojavio  s bocom Tolušićevog vina i natpisom ”Pozdrav OLAF-u ma gdje bio” i sve stavio na stol. Pokušao je i službeno i neslužbeno dobiti neki komentar virovitičkih hadezovaca o uhićenom vinaru, ali  nije uspio. Stekao je dojam da Tolušića žele zaboraviti, izbrisati iz kolektivne memorije.

“Njegovi stranački prijatelji danas pokazuju nepodnošljivu lakoću odricanja bilo kakvog sjećanja i poznanstva Tomislava Tolušića. A nemojmo zaboraviti još prije sedam mjeseci, na zadnjoj prošlogodišnjoj sjednici Gradskog vijeća, podijeljeno nam je boca i boca, butelja i butelja Tolušićevog vina. Na račun grada, dakako.  I nekoliko gradskih poduzeća je to isto učinilo”, izajvio je Prpić za portal Virovitica.net.

Prpić smatra da nas ostavke i hapšenja hadezeovih ministara ne trebaju čuditi i da već spadaju u kategoriju kao kad čovjek dobije hunjavicu.

“Uz sve poštivanje presumpcije nevinosti ne možemo zanijekati da je ovo sramota za Viroviticu jer radi se o čovjeku, bivšem županu, bivšem ministru i bivšem potpredsjendiku hadezeove Vlade. Dakle, za svaku osudu! OLAF je babaroga za HDZ! Činjenica je da ga se boje. Jer uz naše pravosuđe, uz dužno poštivanje ljudi koji odgovrno rade, na žalost je hrvatsko ruglo. Hrvatski političari se ne boje hrvatskog pravosuđa a za to postoji niz dokaza”, rekao je Prpić i zaključio: “Ja sam s Tolušićem već imao priču kada je prilikom izbora za dožupana iz redova srspke nacionalne manjne, Županiji prouzročio štetu od 250 tisuća kuna. Od našeg DORH-a sam dobio odgovor kako je činjenica da je počinjena šteta, ali da to nije napravio namjerno. Da ja ili moj radnik našoj firmi napravimo stotinu puta manju štetu dobili bi otkaz”.

Foto: Virovitica.net