Prva supruga posrnulog rukometaša Buntića: Jako me iznenađuju napisi o obiteljskom nasilju. Denis nikada nije bio agresivan prema meni

Prva supruga posrnulog rukometaša Buntića: Jako me iznenađuju napisi o obiteljskom nasilju. Denis nikada nije bio agresivan prema meni

Općinski sud u Ljubuškom koji je donio odluku o puštanju Denisa Buntića na slobodu, nakon što ga je supruga prijavila za obiteljsko nasilje i policija kod kuće pronašla arsenal oružja, sada traži izuzeće – jer na tom istom tom sudu radi Buntićeva majka.

“S obzirom na to da je majka osumnjičenika zaposlenica suda, izvanraspravno vijeće je podnijelo prijedlog Županijskom sudu Široki Brijeg da odredi drugi nadležni sud”, izvijestili su iz Općinskog suda u Ljubuškom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Najpoznatija hrvatska misica govori o braku s poznatim kirurgom, ali i vjeri koja joj je dala mir: Bog mi je dao blagoslovAli taj zahtjev ekspresno je odbijen. Potvrdila je za Dnevnik Nove TV predsjednica Županijskog suda Široki Brijeg Katica Artuković i to jer ga je podnijela osoba koja nije ovlaštena za to. Na tu odluku nije dopuštena žalba.

“Županijski sud u Širokom onda može za stvarno nadležni sud odrediti Općinski sud u Širokom Brijegu”, kazao je Josip Aničić, tužitelj Županijskog tužiteljstva ŽZH.

Denis i Klara BuntićDenis Buntić mora se svakodnevno javljati u policiju i žrtvi ne smije prilaziti na manje od 100 metara, izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Dina Ćevid. Njegova supruga za Dnevnik Nove TV potvrdila je da se nalazi na sigurnom te da pokreće brakorazvodnu parnicu, a svoju stranu priče iznijela je i prva supruga.

“S Denisom Buntićem sam provela 17 godina. Kada smo se razišli sporazumo u našem braku Denis Bunčić nikada nije digao ruku na mene niti sam bila izložena nasilju od strane svog bivšeg supruga. Tako smo se na najnormalniji način dogovarali o brizi naše djece”, kazala je Buntićeva prva supruga Ana Primorac te priznaje da ju jako iznenađuje slučaj obiteljskog nasilja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Izbornik Dalić oženio sina: Toni je impulsivni borac za pravdu. On je na mamu

Na pitanje je li ikad prema njoj bio agresivan, Primorac odgovara da nije bio “apsolutno nikada”.

O žalbi Tužiteljstva ipak bi na kraju trebalo odlučivati Izvanraspravno vijeće Općinskog suda u Ljubuškom.

Naslovna fotografija: Ana Primorac, prva supruga Denisa Buntića