Pucnjava u Mostaru na koncertu poznate srpske pjevačice koja je djetinjstvo provela u Hrvatskoj: Vrijeđali su nas i ponižavali bez ikakvog razloga

Pucnjava u Mostaru na koncertu  poznate  srpske pjevačice koja je djetinjstvo provela u Hrvatskoj: Vrijeđali su nas i ponižavali bez ikakvog razloga

U mostarskom klubu “Havana” došlo je do pucnjave u noći sa subote na nedjelju.

Kako je potvrđeno iz MUP-a HNŽ-a, pucano je iz pištolja, policija je na terenu izvršila očevid, a više informacija bit će dostupno uskoro.

“Situacija je pod kontrolom, ranjenih od posljedica korištenja vatrenog oružja nema”, kazali su za Bljesak iz MUP-a HNŽ. U klubu “Havana” u subotu se održavao koncert Aleksandre Prijović, a nakon incidenta ispražnjen je cijeli klub.

Pjevačica Aleksandra Prijović djetinjstvo je provela u Hrvatskoj. O tom razdoblju svog života rijetko govori javno.

Danas ima sve što poželi, no djetinjstvo Aleksandre Prijović bilo je daleko od idealnog. Jedna od najpopularnijih srpskih pjevačica i djevojka Breninog posinka Filipa Živojinovića progovorila je o odrastanju u Hrvatskoj. Njezini roditelji Borka Mihajlović i Nedjeljko Prijović razveli su se kad je imala samo tri godine, a ona je nakon razvoda ostala živjeti s majkom u Hrvatskoj.

“Najteže mi je bilo kad dođu novogodišnji i božićni praznici. Svi moji prijatelji bili su sa svojim roditeljima, ali ne i ja. Malo sam bila kod mame, malo kod tate, a željela sam da budemo zajedno. To mi je oduvijek bila boljka”, rekla je za Aleksandra za magazin Glossy. Popularna pjevačica rođena je i odrasla u Belom Manastiru, a tijekom srednje škole prijavila se na audiciju za Zvezde Granda.

Zbog pojavljivanja u popularnom glazbenom showu u školi su je ismijavali pa joj je život u Hrvatskoj ostao u ružnom sjećanju.  “Okruženje u kojem sam živela bilo je nemilosrdno prema meni, ali i mojoj majci. Vrijeđali su nas i ponižavali bez ikakvog razloga.To me baš boljelo. Svi su se družili zajedno, a ja sam imala samo jednu prijateljicu”, izjavila je Aleksandra koju, priznaje, danas bolna prošlost više ne opterećuje.