Rastaju se Leonarda i Zvonimir Boban: Zajedno će voditi brigu o svojoj djeci

Rastaju se Leonarda i Zvonimir Boban: Zajedno će voditi brigu o svojoj djeci

Njihova ljubav od samog je početka djelovala kao iz bajke, stoga je mnoge danas šokirala vijest da su Leonarda i Zvonimir Boban odlučili odvojeno nastaviti živote.

– Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedan prema drugom. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život – rekao je kratko Zvonimir Boban za Večernji list.

Zvone i Leonarda upoznali su se prije više od tri desetljeća, odnosno 1989. dok je tada 18-godišnja Leonarda radila u jednom butiku u Vlaškoj ulici kao prodavačica. Lijepa Zagrepčanka odmah je zapela za oko perspektivnom nogometašu Dinama. Nakon četiri godine vezu su okrunili brakom.

Vjenčali su se u Milanu 1993. godine i tada se Leonarda oprostila od manekenstva i posvetila obitelji. Par je posvojio četvero djece, a 2009. godine postali su i biološki roditelji djevojčice Ruže.

Sada su se pak sporazumno razišli.

Zadnjih godina rijetko su se pojavljivali u javnosti, a kao i uvijek čuvali su svoju intimu. Obitelj Boban snimljena je u rujnu 2019. godine u milanskoj La Scali na dodjeli nagrada najboljim nogometašima u organizaciji FIFA-e. Na dodjelu nagrada Boban je došao u društvu supruge Leonarde i njihove djece Marte, Marije i Rafaela.

Paparazzi su Leonardu i Bobana uhvatili i lani u veljači na ulicama Milana, grada u kojem žive te gdje je Boban donedavno radio kao sportski direktor kluba AC Milan.

Foto: Facebook