Ravnatelj objasnio kako se učenik ozlijedio: Je li pao ili skočio s prvog kata?

Ravnatelj objasnio kako se učenik ozlijedio: Je li pao ili skočio s prvog kata?

Nakon što je učenik Osnovne škole Ludbreg u blizini Varaždina pao s prvog kata škole, oglasio se ravnatelj i objasnio kako se učenik ozlijedio. Nesreća se dogodila u ponedjeljak oko podneva.

Kako su nam rekli iz PU varaždinske, dijete je u padu zadobilo ozljede, ali nije riječ o ozljedama zbog kojih bi bio životno ugrožen.

U tijeku su izvidi kojima će utvrditi što se točno dogodilo”, javila je policija. Ravnatelj OŠ Ludbreg Tihomir Horvat naveo je za Večernji list kako je došlo do ozljede.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Konzervativni saborski zastupnik oduševljen Baby Lasagnom: On je jedan momak smirenog srca. I zašto su se uzjogunili katolički teolozi

“Danas tijekom prijepodneva u Osnovnoj školi Ludbreg dogodio se nesretan slučaj kada je učenik skočio kroz prozor s prvog kata škole, pri čemu se ozlijedio. Učeniku je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Varaždin. Škola je odmah obavijestila PU varaždinsku, osnivača škole Varaždinsku županiju, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a pozvali smo i njihov Stručni tim za psihološke krizne intervencije”, kazao je.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Plenković ima ušteđevinu od 220 000 eura: Je li premalo procijenio svoj veliki stan u centru Zagreba. Nemoguće je da vrijedi manje od 2 000 eura po kvadratu

“Zbog zaštite identiteta maloljetne osobe, nisam u mogućnosti dati detaljnije informacije te molim medije da vode brigu o zaštiti prava maloljetnih osoba “, rekao je Tihomir Horvat, ravnatelj OŠ Ludbreg.

Foto: Hina