Baby Lasagna odgovorio Dejanu Lovrenu: Vjera i obitelj su mi najvažniji u životu

Baby Lasagna odgovorio Dejanu Lovrenu: Vjera i obitelj su mi najvažniji u životu

Pobjednik ovogodišnje Dore Marko Purišić, koji nastupa pod umjetničkim imenom Baby Lasagna, u razgovoru za 24 sata kazao je da su mu u životu najvažniji vjera i obitelj.

Purišić je istaknuo važnost vjere i obitelji nakon što su ga novinari zamolili da prokomentira objavu hrvatskog nogometaša Dejana Lovrena koji je na svojem Instagram profilu pobjednički nastup na Dori okarakterizirao kao „demonizam“.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Konzervativni saborski zastupnik oduševljen Baby Lasagnom: On je jedan momak smirenog srca. I zašto su se uzjogunili katolički teolozi

“Nije moj cilj da ispadne tako. Nadam se da će se potruditi da me upozna i da vidi da sam baš obratno od toga”, odgovorio je Purišić.

“Vjera mi je najvažnija u životu. Vjera i obitelj. Volim svoju obitelj, s njima sam u dobrim odnosima”, kazao je. Purišić je i pobjedu na Dori posvetio svojoj obitelji u razgovoru koji je uslijedio nakon sinoćnjeg proglašenja pobjednika.

„Teško je jednoj osobi posvetiti pobjedu, ali obitelj je uvijek prva pa njima posvećujem pobjedu“, kazao je Marko nakon čega se rasplakao.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Plenković ima ušteđevinu od 220 000 eura: Je li premalo procijenio svoj veliki stan u centru Zagreba. Nemoguće je da vrijedi manje od 2 000 eura po kvadratu

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lazanja, u ekskluzivnom intervjuu za Hrvatsku radioteleviziju, podijelio je svoje osjećaje i planove nakon trijumfa.

– Osjećam se zbunjeno, još uvijek tražim to. U sekundi se smijem, veseo sam, u drugoj sekundi plačem. Show, show od emocija, rekao je još vidno uzbuđen Baby Lasagna.

Iznenadila ga je težina statue Dore pa još nije siguran gdje će završiti.

– Imao sam jednu policu, mislio sam, ako ikad bude nešto novo došlo, ići će na tu policu. Ali preteška je, tako da ću morati izmisliti neku novu policu, rekao je uz osmijeh.

razgovoru sa Zlatom Mück, odmah nakon pobjede na Dori, za Dobro jutro, Hrvatska, Baby Lasagna  predstavio je svoj bend.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Igor Peternel: Damir Smrtić i društvo rugaju se hrvatskom narodu. Treba razjuriti sve urednike HRT-a. Osim jednog


– Ovo je moj tim – koreografkinja Luana i koreograf Sebastian, također i plesači. Ovo je Walter Ruhn ilitiga Martin Purišić. A ovo je Mihajlo Župovski, znači moj bend, najbolja ekipa koju sam mogu poželjeti, istaknuo je.

Njegova autentičnost i iskrenost na pozornici privukli su pozornost publike.

– Od malih nogu sanjao sam o tome da budem glazbenik. Shvatio sam da je biti svoj najvažnije i to sam prenio na svoje nastupe, sve drugo nema smisla, objašnjava pobjednik Dore 2024.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Baby Lasagna oči u oči s kritičarom koji ga je “sasjekao”: Je li nekome bilo neugodno?Kaže da se veseli putu u Malmö. 

– Jako se veselim. Prošli put nisam imao priliku istražiti Malmö, ali sada s nestrpljenjem čekam da ga upoznam, rekao je.

Mnogo je očekivanja, Baby Lasagna kaže da ne osjeća pritisak. 

– Zadovoljan sam svojim poslom, očito je to publika prepoznala, i tako ću nastaviti i u Malmöu, pa što bude, bit će. Bit će super, poručio je Baby Lasagna. 

Foto: Hina