Tragedija u Rijeci: Vijećnica Živog zida pronađena mrtva u svojem stanu

Tragedija u Rijeci: Vijećnica Živog zida pronađena mrtva u svojem stanu

Gradska vijećnica Živog zida Mirjana Jukić pronađena je jučer mrtva u svojem stanu. Okolnosti smrti još se utvrđuju i ne može se sa sigurnošću reći što se točno dogodilo.

Mirjana Jukić rođena je 20. travnja 1970. godine, a u Gradsko vijeće ušla je prije dvije i pol godine kad je Živi zid na lokalnim izborima bio u koaliciji s Akcijom mladih. Kao gradska vijećnica nije se previše eksponirala, ali upućeni kažu da je bila jako angažirana kad je riječ o socijalnim pitanjima.

Krajem prosinca prošle godine podržala je proračun Vojka Obersnela, što je izazvalo velike napade prema njoj od strane kolega iz Živog zida, piše Novi list.

U Živom zidu Rijeka potvrdili su da je njihova kolegica preminula te dodali da se za sada još uvijek ne zna uzrok smrti. To bi trebalo biti poznato nakon obdukcije.

– O ovom tragičnom događaju nama je javila njezina susjeda koja je rekla da ju je vidjela kroz prozor da leži na podu u svom stanu. Nakon toga je pozvana policija koja je provalila u stan i utvrdila da je naša kolegica preminula.

Detalje ne znamo, ali smo šokirani ovom tragedijom. Zbog solidarnosti s obitelji i prijateljima preminule odgađamo sva javna istupanja za ovaj tjedan radi žalosti mnogih članova i priprema oko pogreba, naveli su iz Živog zida.

Na slici: Vijećnica Živog zida Mirjana Jukić(lijevo)

Foto: Facebook