Sada se i Severina žali na Centar za socijalnu skrb: Optužila i bivšeg supruga. U čemu je problem?

Sada se i Severina žali na Centar za socijalnu skrb: Optužila i bivšeg supruga. U čemu je problem?

Estradna zvijezda Severina Kojić iskoristila je konferenciju za novinare kako bi se požalila na rad institucija, točnije Centra za socijalnu skrb. U životu joj se, rekla je, događaju “jako teške stvari” obzirom na njezinu situaciju s mužem i djetetom.

– U petak se dogodio incident u školi Matija Gubec u koju ide moje dijete, a gdje su ga učiteljice zaključale u školu, navlačile i tjelesno i psihički povrijedile te ga dva sata zadržavale i nisu puštale da ga preuzme moj suprug jer ja osobno nisam mogla doći po njega. S obzirom na to da nitko osim mene ne može odvesti moje dijete iz škole, na taj način se meni, kao majci, onemogućuje da radim svoj posao ili da budem bolesna pa da zbog toga ne mogu doći po dijete, rekla je Severina.

Kako prenosi RTL, Severina je dodala da je tom incidentu prethodio dogovor njezinog bivšeg supruga s ravnateljicom škole. Oni su navodno dogovorili da dijete iz škole ne može preuzeti nitko osim Severine osobno. Zbog pretrpljene trazume, rekla, njezino dijete sada ne želi ići u školu.

Također, Severina se požalila na Centar za socijalnu skrb, zbog kojeg je, tvrdi, podnijela već pet prijava.

– Centar me, kao majku i kao ženu ne doživljava, rekla je Severina, dodajući da slične probleme kao ona ima veliki broj žena u Hrvatskoj, koje se bore za pravo skrbništva nad svojim djetetom.

Također, ustvrdila je da je otac njezinog djeteta već godinama maltretira lažima i klevetama, koje objavljuju srpijanski tabloidi.

– Ne znam zbog čega se čudim svemu tome kad djevojčice u ovoj zemlji nemaju nikakvu sudsku zaštitu za fizičko silovanje, a kamoli prihičko, kao što smo vidjeli na primjeru iz Zadra, rekla je Severina.

Optužila i Bandića

Severina smatra da je u sve upleten zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Tvrdi da je njen bivši muž Milan Popović, srbijanski tajkun poznat kao “kralj bakra”, Bandiću dao novce za kampanju, te da je zbog tog razloga ravnateljica izvršava njegove zahtjeve.

–  Navodno, moram reći navodno, pa vi novinari možete napisat da ste čuli od susjeda – Milan Popović je platio kampanju Milana Bandića, a škola je pod gradskom upravom – rekla je Severina.

Foto: Damir Senčar/Hina