Savršena torba za plažu – na što obratiti pažnju prilikom kupnje?

Savršena torba za plažu – na što obratiti pažnju prilikom kupnje?

Ako se spremate provesti godišnji odmor na moru, ne zaboravite nabaviti prostranu i laganu torbu za plažu u koju će vam stati sve vaše potrepštine.

Bilo da putujete na more s obitelji ili prijateljima, uvijek ćete imati toliko puno stvari da jednostavno nećete znati gdje biste s njima. Zato odaberite veliku i udobnu torbu gdje ćete spremiti ručnike, prostirke za plažu, igračke za djecu, kremu za sunčanje i rezervni kupaći. 

Moderna ženska torba za plažu većih dimenzija kao stvorena je za dame koje preferiraju udobnost. Posjetite CCC online gdje vas očekuje bogata ponuda modela, ali i mnogih drugih ljetnih dodataka poput sunčanih naočala i šešira. Torbe za plažu razlikuju se, dakle, po veličini, dizajnu, boji i ostalim karakteristikama. Šarene torbe idealne su za dame koje se žele istaknuti u gomili, dok su klasični jednobojni bež modeli prikladni za ljubiteljice minimalizma. Osim za plažu takve se savršeno uklopiti i u vaše svakodnevne ljetne odjevne kombinacije.

Kako odabrati torbu za plažu?

Postoji nekoliko stavki o kojima trebate voditi računa prilikom odabira i kupovine torbe za plažu.

Izdržljivost

Jedan od najvažnijih čimbenika koji uzmite u obzir pri kupnji torbe odnosi se na njezinu izdržljivost. Torbe za plažu obično se izrađuju od čvršćih prirodnih ili sintetičkih materijala koji s lakoćom mogu izdržati težinu stvari koje ste spremili u torbu. Takvi modeli obično imaju i dvostruko prošivene ručke kao i dodatni remen. Prilikom kupovine torbe razmislite o tome što ćete sve nositi u njoj, hoćete li je u slobodno vrijeme koristiti kao torba za shopping i tako dalje. Potražite najnovije modele torbi za plažu i ostalih modnih dodataka u vama najbližoj CCC poslovnici ili online.

Oblik torbe

S obzirom na to da na tržištu postoji široka paleta torbi za plažu koje se međuosobno razlikuju i po obliku, razmislite tražite li neki posebni oblik ili će vam odgovarati torbe klasičnih oblika.

Osim po obliku, torbe se razlikuju i po broju te izgledu unutarnjih pregrada, a na vama je da odaberete onu koja će zadovoljiti vaše potrebe. Ako ćete u torbi nositi omiljeni napitak, potražite model koji ima poseban odjeljak za boce. Ako na plažu nosite velike ručnike, pobrinite se da su pregrade dovoljno velike. A manji unutarnji pretinac s patentnim zatvaračem odlična je zamjena za novčanik. Ako na plažu ne nosite novčanik, onda je ovakav model torbe za plažu sa sigurnosnim unutarnjim pretincem idealan za vas.

Koji materijal torbe za plažu odabrati?

Torbe za plažu izrađuju se od raznih materijala. Visokokvalitetna tkanina česti je odabir. Uz nju se nerijetko poseže i za visokokvalitetnim sintetičkim materijalima te materijalima imitacije kože. Za plažu odaberite modele od sintetike zbog visoke razine vodootpornosti. Svi modeli i pregrade imaju zaštitnu podstavu, što je osobito korisno.

Posebno izdvajamo veću torbu za plažu čvršćeg dizajna izrađenu od upravo materijala imitacije kože koja sadrži ručku, ali i dugački remen tako da je možete nositi i preko ramena. Osim takvih dame često biraju i tzv. pletene torbe koje su ove sezone stekle ogromnu popularnost. Nešto su manjih dimenzija, no dostatne su za pohranu knjige, sunčanih naočala, novčanika i ručnika. Pretražite bogatu CCC online ponudu ili se uputite u vama najbližu trgovinu i na vrijeme se spremite za godišnji odmor.