Seks, droga i laptop: Bidenov sin u neviđenom skandalu

Seks, droga i laptop: Bidenov sin u neviđenom skandalu

Hunter Biden, sin američkog predsjednika Joea Bidena, koji ide po drugi mandat, napunio je naslovnice medija nakon što su se pojavile tisuće njegovih fotografija na kojima se dobro zabavlja uz prostitutke i opijate.

Desničarska skupina Marco Polo objavila je gotovo 9000 fotografija s Hunterova prijenosnog računala na kojima se vidi kako se drogira i zabavlja gol s prostitutkama. Među ukupno 8864 slike ima i svakodnevnih obiteljskih fotografija s ocem Joeom i ostalim članovima Bidenove obitelji, prenosi N1.

Fotografije su nastale između 2008. i 2019. godine na Havajima, Cabo San Lucasu, Kosovu, Kini, Londonu, Parizu i Rimu, navodi Daily Mail, a izvučene su iz Hunterove MacBook aplikacije Pro iPhoto i iz iPhonea XS, 674 slike poslane su tekstualnim porukama, 579 je snimaka zaslona, 40 ih je poslanih preko WhatsAppa i 111 drugim putem.

Objavljivanje slika moglo bi biti šok za Bidenove, s obzirom na to da osim intimnih i eksplicitnih fotografija, ima i fotografija maloljetnih članova obitelji, prenosi Dnevnik.hr.

80-godišnji Joe Biden najavio je u travnju da kreće u utrku za novi petogodišnji mandat u Bijeloj kući.

Eksplicitne fotogracije pogledajte OVDJE.

Na slici: Biden i njegov razmetni sin Hunter

Foto: Hina