Severina se uključila u predizbornu kampanju: Bijes prenosimo i na birališta

Severina se uključila u predizbornu kampanju: Bijes prenosimo i na birališta

Pjevačica Severina Vučković sudjelovala je u 8. noćnom maršu u Zagrebu koji se zalaže za prava žena te je tom prilikom razgovarala s Ivanom Tomić.

“Mislim da je poruka za sve žene da ovo ne treba biti samo za osmi mart nego svaki tjedan”, kazala je.

Severina je danas na svom Instagramu prozvala Domovinski pokret čiji je predsjednik Ivan Penava najavio deratifikaciju Istanbulske konvencije. “Na ulice izlazimo potaknute bijesom, ali ga tamo ne ostavljamo. Bijes prenosimo i na birališta”, napisala je pjevačica i poručila da su ovo najvažniji izbori dosad.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Nevjerojatno: Saznali smo koliko se tvrtki u Hrvatskoj bavi uvozom stranih radnika

Za N1 je komentirala ovaj potez. “Strašno je što su najavili deratifikaciju Istanbulske konvencije koja se ionako ne upražnjava. Mislim da za takve stranke uopće nema mjesta i uopće ne znam koji su to likovi koji su se domogli tih pozicija koji će odlučivati o tim stvarima, to je prestrašno.”

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Poznati HDZ-ovac nezadovoljan: Zašto Plenković želi spasiti “sekicu Ninu”. Pa ona bi ga mogla povući u sunovrat

Severina je poslala i poruku biračima, ali i opoziciji. Na pitanje kome bi građani trebali dati povjerenje, odgovorila je: “Svakako ne ljudima koji su na sve moguće način opljačkali državu, koji se služe svim mogućim sredstvima da nas uvjere da su oni u pravu, oni su bahati, bezobrazni, govore s pozicije moći koja se može srušiti u pet minuta. Poručila bih opozciji da bi bilo dobro da se spoje ako žele maknuti te ljude s vlasti.”

Foto: Hina