Škoro o razlazu s Mostom: Puno puta su pokazali da su nepouzdan partner. Nek’ i ovu odluku ovjere kod javnog bilježnika

Škoro o razlazu s Mostom: Puno puta su pokazali da su nepouzdan partner. Nek’ i ovu odluku ovjere kod javnog bilježnika

Domovinski pokret Miroslava Škore oglasio se  nakon neuspjelih pregovora s Mostom.Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Domovinski pokret posljednjih je mjeseci uložio veliki napor u okupljanje širokog kruga partnera s kojima bismo konačno srušili duopol HDZ-SDP. Ti su napori urodili plodom i stvorili smo jezgru snažne i svjetonazorski srodne koalicije koja već danas izaziva respekt, pa i strah političkih kartela predvođenih već spomenutim sijamskim blizancima HDZ-SDP plus trabanti, žetončići i trgovački partneri.

Ovo povijesno poslanje morat ćemo izvršiti bez Mosta s kojim smo, u dobroj vjeri, dugo i ozbiljno pregovarali. Ti pregovori nažalost nisu uspjeli. Domovinski pokret neće, neposredno pred izbore koji su nam nametnuti, dodatno zaoštravati javnu retoriku sa strankom koja se već puno puta do sada pokazala kao težak i nepouzdan politički partner. Spremni smo s našim koalicijskim partnerima preuzeti odgovornost za budućnost zemlje i naroda, s Mostom ili bez njega. Mi smo kost u grlu svima koji bi krojili sudbinu Hrvatske bez hrvatskog naroda i stvarali dodatne podjele.Na kraju, ako je ovo Mostova konačna odluka, mogu je ovjeriti kod javnog bilježnika, nek’ bude vjerodostojno”, ističu u Domovinskom pokretu

Foto: N1

Facebook Comments