Škoro otvoreno o svom očinstvu: Bio sam loš otac, jer sam gradio karijeru i često me nije bilo

Škoro otvoreno o svom očinstvu: Bio sam loš otac, jer sam gradio karijeru i često me nije bilo

Pjevač Miroslav Škoro je, gostujući u “Dalibor Petko Showu”, komentirao svoj privatni život, ali i otkrio zašto se više ne bi vratio u politiku.

O očinstvu

U emisiji je Škoro sa svojim bendom zasvirao svoje najveće hitove, a na gitari mu se pridružio i sin Matija.

“U tom djetetu čuči toliko talenta da se samo nadam da neće izgorjeti od toga. On je neizmjerni perfekcionist i tek kad je siguran da je sve svladao, to pokazuje. Ima nekih sjajnih ideja i vjerujem da će ih ubrzo realiziratI s grupom Vigor. Moje je velika želja napraviti nešto kvalitetno s Matijom”, rekao je ponosni otac.

Matija je izjavio da nikad nije ni pomišljao otići u drugom smjeru mimo glazbe, a da je kod kuće imao najboljeg uzora. “Imam predobru djecu, s obzirom na to koliko sam se njima bavio. Bio sam loš otac, jer sam gradio karijeru i često me nije bilo, ali se nadam da ću to vratiti kroz unuke”, iskren je bio Škoro.

O politici

Iako je emisija bila glazbena, Škoro se dotakao i svog izleta u politiku, prenosi Direktno.

“Gotovo je. Probao sam nije išlo i nema razloga da se time bavim. To je kao kod odeš kod cure koja te odbije. Više kod nje ne ideš. U ovim godinama nemam više ni želje ni volje biti dio toga. Interesne skupine su prejake i žao mi je zbog toga. Imam komotnu poziciju i ljudi nisu ni svjesni koliki sam komfor napustio da bih se tako izložio. Čini mi se da nitko u povijesti hrvatske politike nije toliko dobio po guzici kao moja obitelj i ja, samo zato što sam rekao car je gol. Zato ponavljam, kad te cura neće, odeš drugoj, samo se nadam sa se ta cura ipak neće udati za takvog probisvijeta”, zaključio je Škoro.

Na slici: Miroslav Škoro i njegova supruga Kim Ann