Škoro se požalio na nekorektne medije: Izvukli ste potpuno sporednu temu

Škoro se požalio na nekorektne medije: Izvukli ste potpuno sporednu temu

“Jako je zanimljivo kako su pojedini i, nažalost, jasno opredijeljeni mediji, s moje današnje konferencije za medije izvukli potpuno sporednu temu, a namjerno ignorirali onu glavnu vezano uz financiranje platforme Možemo i iznose koje su dobili od Grada Zagreba i Vlade RH”, ističe Miroslav Škoro u svom priopćenju.

“Naime, odgovarajući na pitanje novinara o ulaganju u zagrebački sport i izgradnji stadiona u Maksimiru, spomenuo sam i cijene ulaznica za atraktivne utakmice koje bi se mogle igrati prije izgradnje i nakon otvorenja stadiona. Pritom sam, naravno, mislio na cijene karata za sponzore, a ne građane i navijače za koje bi one, po mom mišljenju, trebale biti i jeftinije nego sada.

Ovakvi modeli suradnje i projekti sa sponzorima u sportu su potpuno uobičajeni u svijetu. Naime, donatorskim utakmicama dali bi priliku mnogim donatorima da njihova imena trajno budu upisana na novom stadionu, kao što su upisana i imena svih onih koji su pomogli izgradnju Vukovarskog vodotornja – simbola zajedništva.

Moj protukandidat Tomislav Tomašević nije relevantan sugovornik o ovoj temi, jer kad postanem gradonačelnik i započnem s izgradnjom stadiona, možemo očekivati prosvjede njegovih aktivista koji će zasigurno opet ležati pred bagerima”, zaključuje Škoro.

Foto: Hina