Slaven Letica: Milorad Pupovac je najavio gnjusne napade na Kim Ann Škoro

Slaven Letica: Milorad Pupovac je najavio gnjusne napade na Kim Ann Škoro

Slaven Letica  objavio je post u kojem analizira  česte napade na supruge  političara.  Posljednji slučaj  je napad na  Kim Ann Škoro, suprugu predsjednika Domovinskog pokreta Miroslava Škore. Letičin post prenosimo u cijelosti.

“Kako je moje bavljenje politikom početkom 1990-tih bilo posljedica teških nevolja i apokaliptičnih prijetnji što su se bile nadvile nad hrvatskim narodom, osobno nisam nikad imao problema u nošenju s negativnim publicitetom, telefonskim prijetnjama, pa i neugodnim uličnim susretima s ljudima koji su bili zaljubljeni u bivšu državu i njen poredak.
Tijekom godina, čovjek stekne neku vrstu imuniteta prema ljudskim predrasudama, mržnjama i mrziteljima.
Postoji, ipak jedan oblik agresivne verbalne mržnje na koju se čovjek nikako ne može naviknuti. To je mržnja prema članovima obitelji, najčešće ženama. Paradoks je te mržnje u tome što je surogatna: mrzitelj mržnju i agresiju usmjerava na vašu (moju) ženu, a zapravo bi je želio usmjeriti prema vama.
Tijekom godina, na tu se situaciju donekle, ali ne do kraja, naviknula i moja žena Goga. Čak joj je ponekad smiješno promatrati muškarce, pa i žene, koji se meni licemjerno dodvoravaju, a njoj uskraćuju pozdrav.
Pišem ovo jer posljednjih dana pratim kulturni skandal u kojem udruženim snagama takozvani lijevi i desni mediji javno cipelare Kim Ann Škoro, suprugu predsjednika Domovinskog pokreta Miroslava Škore.
Te nečuvene napade na nju poznatim je pitijskim rječnikom najavio dr. Milorad Pupovac koji joj očito ne može oprostiti činjenicu što je žena političara koji ga javno proglašava – etnobiznismenom.
Štoviše, političar i budući saborski zastupnik Miroslav Škoro u javnim govorima tvrdi da je protiv toga da manjinski zastupnici budu „jezičac na vagi“ kod formiranja saborske većine.
Dakle, umjesto da kao arhetipski hrvatski „muškarac“ srpskog podrijetla verbalno vojuje protiv stvarnog protivnika, političara Škore, on se svom silom obrušio na njegovu krhku ženu – Amerikanku i Hrvaticu – Kim Ann koju njegovi medijski batinaši u Srbiji, Republici Srpskoj i Hrvatskoj svom silom žele pretvoriti u „Srpkinju“, pa i „četnikinju“.
Taj skandalozni pir medijskih vampira mirno promatraju sve takozvane ženske nevladine udruge, borci i borkinje za ljudska prava i slobode, pučki pravobranitelji i pravobraniteljice i svi drugi. Šute i brojne žene koje trče trku do Hrvatskoga sabora”, piše Letica.