Marin Miletić opisao dramatičan susret s Katarinom Peović: Snimali su me mobitelom dok sam prilazio, ne znam što su očekivali, babarogu

Marin Miletić opisao dramatičan susret s Katarinom Peović: Snimali su me mobitelom dok sam prilazio, ne znam što su očekivali, babarogu

Marin Miletić je novo je lice na političkoj sceni i bori se za mandat u osmoj izbornoj jedinici. Čuva li se od koronavirusa Marin Miletić poručuje da se svi u Mostu čuvaju i slušaju upute stručnjaka.

“Svaki građanin i svaki političar koji želi biti primjer mora slušati upute stručnjaka. Ali mi nije u glavi kako vladajući nisu prihvatili prijedlog Mosta da se uvede online glasovanje”, kaže.

O svojoj političkoj orijentaciji kaže kako ga se teško može staviti “u kutijice”, javlja Dnevnik.

“Eksplicitno sam desni centar, ali o tome bi mogli dugo pričati. Prvenstveno sam čovjek“, kaže Miletić. Smatra da će dobiti glasove jer je, kaže, ljudima u Rijeci dosta SDP-ovih lažnih obećanja.

“Moj rad je prepoznat, ne samo u Rijeci nego i Istri. I zato će mnogi birači, ne samo desnice, nego i centra, desnog centra, ali i dio lijevog centra glasovati za mene zato jer je ljudima dosta 30 godina SDP-a u Rijeci, dosta im je 30 godina lažnih obećanja. Most ništa nije obećao, a sve ono što obeća stoji iza toga. Mi smo ljudi autentičnosti, nepatvorenosti, nismo sveci, borimo se sa svojim manama, ali sazrijeli smo”, poručuje.

“Ako je najveći krimen Mosta ona javnobilježnička ovjera, ja ga sad potpisujem. Drugima se izvlače prijave i presude, a nama javni bilježnik. To je jasna poruka”, kaže.

Katarina Peović nazvala ga je političkim klaunom, a on joj uzvraća kako je trebala malo šire gledati pa bi vidjela druge klaune.

„Ja ne bih tako mogao govoriti o drugim ljudima, nikad o njoj ne bih govorio tako. Ja se s njom ne mogu složiti ni u kojim ideološkim ili svjetonazorskim pitanjima, ali smo se sreli jučer na Korzu i razgovarali smo. Bila je s nekoliko njih iz Radničke fronte, snimali su me mobitelom dok sam prilazio, ne znam što su očekivali, babarogu“, prepričava Miletić.

Kaže kako Most već počeo mijenjati Hrvatsku.

„Mijenjamo Hrvatsku onako kako treba, od baze. Ne možemo s onima koji su nas već dva puta prevarili, kad bi nas i treći put ne bi bilo dobro. Bili bismo idioti. S SDP-om nikako, ideološki ne možemo, pa Božo (op. a. Petrov) ne bi mogao doći dolje doma mami i babi, a ni ja svojima. Znači mi ćemo imati 15 mandata možda i više, bit ćemo snažna oporba HDZ-u i SDP-u, radit ćemo bazu četiri godine, a onda preuzeti vlast“, kaže Miletić.

Foto: Screenshot/Nova TV