Srpski glumac prilično bahato govori o riječkoj publici: Ma kakav crni incident. Bacat ću telefone dok se ne nauče

Srpski glumac prilično bahato govori o  riječkoj publici: Ma kakav crni incident. Bacat ću telefone dok se ne nauče

Srpski glumac Sergej Trifunović oglasio se o incidentu na kazališnoj predstavi u Rijeci.

Sve se dogodilo u “HNK Ivana pl. Zajca” prošle nedjelje na predstavi “Voz” u kojoj glavne uloge imaju Vojislav Brajović i Sergej Trifunović, koji je u jednom trenutku prišao jednom od muškaraca u publici, jer ovaj nije prestajao gledati u mobitel. Trifunović ga je oduzeo, a onda zaradio i pljesak publike. Gledatelji su ispričali da je iznerviran glumac kružio po parteru i dečku koji ga je fotografirao i snimao oduzeo mobitel i bacio ga na pod.

“Ma kakav je to crni incident, ja bacam telefone u kazalištu već dvadeset godina, vrlo uspješno. Dok ne nauče. Jednom nekad. Ljudi koji ne idu u kazalište ponašaju se kao da su glumci na sceni u televizoru. Ne smeta nam ništa, mogli bismo i stati da uhvate lijep kadar, malo ih nervira što se deremo i škripe daske , a ne mogu nas smanjiti. I tako je oduvijek, rekao je  Sergej Trifunović za Danas.

Podsjetimo, u riječkom Zajcu prošle je nedjelje održana predstava Voz Zvezdara teatra iz Beograda u kojem glavne uloge imaju Vojislav Brajović i Sergej Trifunović, na kojoj se dogodio incident između glumca i publike, piše Večernji list.

Naime, jedan od muškaraca u publici nije prestajao gledati u mobitel, pa mu je Trifunović prišao i oduzeo mu ga i tako zaradio pljesak publike. Gledatelji su ispričali da je iznerviran glumac kružio po parteru i dečku koji ga je fotografirao i snimao oduzeo mobitel i bacio ga na pod, piše Večernji list.

No, gledanje u mobitel nije bilo jedino što je zasmetalo srpskom glumcu.

Njihovu izvedbu filozofske drame o dvojici junaka, profesoru Belom i bivšem zatvoreniku Crnom, stalno su prekidale notifikacije, žamor iz publike, kašljanje i šuškanje, a gledatelji su ispričali kako se Trifunović više puta tijekom predstave referirao na kašalj iz publike koji nije bilo moguće ignorirati.

“U jednom je trenutku osobi u prvom redu poručio da slobodno otvori bombon jer im nimalo ne smeta, a zatim i publici rekao neka samo oni pričaju, jer nema smisla da se s njima nadglasava”, ispričao je gledatelj.

Incident se ne prestaje komentirati na društvenim mrežama, a prenijeli su ga i srpski mediji. Glumac je, pak, komentirao kako mu je “malo falilo, jedno pet puta” da prekine predstavu.

Inače, besplatnu predstavu su ljubiteljima kazališta poklonili Vijeće Srpske nacionalne manjine Primorsko-goranske županije i Srpsko kulturno društvo Prosvjeta, a okupila je velik broj ljudi.

Foto: Hina