Stipe Mesić komentirao Jandrokovića u gaćicama: Još nitko na striptizu nije dobio birače

Stipe Mesić komentirao Jandrokovića u gaćicama: Još nitko na striptizu nije dobio birače

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić komentirao je za N1 odnos službenog Zagreba prema BiH, ali i non-papere koji su potresli regiju.

Model Federacije koji je bio za vrijeme Tita, kako je rekao, mogao je postojati samo dok je Tito živ. “Armija i partija su bila druga dva faktora. Tito je otišao, Armija je tražila sponzora, a partija se raspala voljom Slobodana Miloševića”, dodao je Stjepan Mesić.

Problem Srbije danas je, kazao je, što nije doživjela katarzu. “Srbija je krenula da na ruševinama Jugoslavije stvori ‘Veliku Srbiju’”, dodao je.

Prokomentirao je odnos službenog Zagreba prema BiH. “Službeni Zagreb tvrdi, isto tako kao Srbija, da su za cjelovitu i jedinstvenu BiH, ali i plešu s Draganom Čovićem koji je uz Dodika glavni razbijač BiH”, rekao je Mesić.

Na samom kraju razgovora, koji možete pogledati u videu, prokomentirao je i potez predshednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića koji je Zoranu Milanoviću odgovorio fotografijom u kupaćim gaćicama.

“U politici sam cijeli život, ali da je netko na striptizu dobio birače, ja za to ne znam. Ako predsjednik Sabora misli da će ovim striptizom dobiti podršku u hrvatskoj javnosti, mislim da se prevario”, rekao je Stjepan Mesić.

Foto: Hina