Suverenist upozorio na skandal: HRT sustavno omalovažava vjernike. Pa kako može molitelje nazivati klečavcima

Suverenist upozorio na skandal: HRT sustavno omalovažava vjernike. Pa kako može molitelje nazivati klečavcima

Suverenist Marko Milanović Litre kritizirao je neprofesionalno izvještavanje HRT-a. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Na glavnom zagrebačkom trgu, na kojem je hrvatska povijest utkana u svaki kutak, uzdižu se molitve našega naroda. Uzdižu se u miru, uzdižu se u vjeri i uzdižu se za Hrvatsku. Ali s druge strane trga čuje se tutnjava. Tutnjava nezadovoljstva, tutnjava nepoštovanja, tutnjava ljevice.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: VIDEO: Stipe Mesić se u svojim memoarima obračunava s Tuđmanom. Hoće li pisati i o dolarima iz Australije koje je mučki strpao u svoj džep

Ljevičarski prosvjednici poput trolova ispod mosta, ne čuvaju blago naše tradicije, već ga pokušavaju ukrasti. Odbacili su stare parole o radničkoj klasi jer nitko od njih ne želi raditi. Danas dolaze sa svojim novim parolama o maternicama, patrijarhatu, trans pravima, dolaze s povicima i s bubnjevima. Zašto? Kakva korist od toga? Koji im je cilj?

Uzmimo za primjer Višnju Škrbelin, simpatizerku i najvjerojatnije članicu Radničke fronte. Ona danas tvrdi kako je žrtva, vrišti tražeći zaštitu policije od Ivana Pernara jer ju je snimao mobitelom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: EKSKLUZIVNO: Karolina Vidović Krišto podnijela kaznenu prijavu protiv Vladimira Šeksa i Mladena Bajića. Evo za što ih tereti

Ona je na društvenim mrežama objavila fotografiju policajca i napisala sljedeće: “To je policajac kojeg sam molila da me zaštiti od Pernatog, ali on je samo stajao ko drvena Marija, ali kad sam napala Pernatog, braneći se od njegovog snimanja, onda je reagiral! Više nisu policajci kaj bi trebali biti! Danas se vidi razlika između milicajca i policajca!”

Znači osoba koja ne želi da ju se snima izvadila je svoj mobitel i fotografirala policajca, nakon čega je napala integritet čitave policije, sugerirajući da je skrenula sa svog puta te postavila jugoslavensku miliciju kao nekakav željeni i očekivani standard djelovanja i rada. Iako se ne slažem s eskapadama Ivana Pernara sasvim je jasno kako je ona ta koja je trebala biti uhićena.

Ovi ljevičarski prosvjednici, ti trolovi poput gđe Višnje, pokazuju cijeloj Hrvatskoj svoju dvoličnost i licemjerje. Misle da nas mogu zastrašivati, pokolebati, natjerati da se povučemo od svojih uvjerenja. Njima ne smijemo popustiti, stojimo jače, stojimo zajedno i zalažemo se za Hrvatsku.

Ne trreba zaboraviti ni našu “nacionalnu” televiziju, HTV, koja je odlučila omalovažiti vjernike, naše sugrađane, oslovljavajući ih “klečavcima” – izrazom natopljenim prijezirom i korištenim kao verbalna batina od strane ljevičarskih medija za omalovažavanje i ruganje.

MOŽDA ŽE VAS ZANIMATI: Lijepa Hrvatica Amani poljubila je ruku ocu koji je došao iz ratne Gaze: Poznati Hrvati se posvađali i oko toga

HTV korištenjem ovakih termina aktivno radi na narušavanju dostojanstva vjernika. “Klečavci”, kažu? Ne, oni su vjernici, domoljubi i živo srce Hrvatske, koji ne kleče u slabosti nego u snazi; ne u strahu, nego u nadi; ne za sebe, nego za sve nas. Svesti njihov čin vjere na jednu, prezirnu riječ znači zanemariti dubinu njihove predanosti našoj naciji i njezinoj budućnosti.

HTV, nije ispunio svoju dužnost poštivanja građana kojima služi. Usvajajući jezik podjela, udaljili su se od nepristranosti koja se od njih očekuje. Ne samo da su pokazali nepoštovanje prema onima koje nazivaju “klečavcima”, nego su omalovažili sve nas koji držimo do vrijednosti vjere, tradicije i nacionalnog zajedništva.

Tražim od HTV-a da povuče svoje pogrdne etikete našim vjernicima”, ističe Marko Milanović Litre.