SVE MU SKUPO: Nadobudni američki TikToker stalno se žali na cijene u Hrvatskoj: Pa zašto ne izabere neku jeftiniju destinaciju

SVE MU SKUPO: Nadobudni američki TikToker stalno se žali na cijene u Hrvatskoj: Pa zašto ne izabere neku jeftiniju destinaciju

Američki TikToker Justus Reid, kojeg neki pamte i po sudjelovanju u Supertalentu Nove TV,  nedavno je svojim pratiteljima obznanio da je dao otkaz, prodao svoju kuću i da se iz Amerike preselio na Balkan. Posljednjih mjeseci vrijeme provodi u Srbiji, BiH, Crnoj Gori i Sloveniji, a ovih je dana stigao i na odmor u Hrvatsku. Reid trenutno boravi na otoku Braču, točnije na Bolu, a u videima koje dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama otkrio je i svoje dojmove. Posebno ga je iznenadila cijena toaleta. 

“Morao sam platiti 1.40 eura samo da odem na WC. Volite li vi šljunčane ili pješčane plaže? Ja sam više za pješčane, a moj prijatelj za šljunčane. Hrvatska je krcata, ali ima puno kul ljudi”, ispričao je u videu na kojem je pokazao plaže, prirodu, hranu i kipove. Objavio je i snimke s popularne plaže Zlatni rat koju je posjetio s prijateljima, javlja Večernji list.

Kazao je i da su Hrvati opsjednuti bananama, a mislio je i da kip dupina koji predstavlja spomenik Hajduka predstavlja bananu. 

U komentarima su se odmah javili brojni pratitelji. “Splićanin sam i umirem od smijeha”, “Vidjela sam te na Bolu”, “Koliko ste vi Amerikanci škrti. Bolje platiti 1.40 eura nego kao u Americi obaviti nuždu u oceanu”, “Bila sam tu prošlog tjedna i razočarala se. Bočica vode četiri eura”, pisali su mu pratitelji u komentarima.

Nedavno je objavio i video s Plitvičkih jezera i konstatirao da je Hrvatska jako skupa jer su prijatelj i on za dvije ulaznice potrošili 80 eura. “Mislite li da to toliko vrijedi?”, upitao je Reid pratitelje, a potom konstatirao da je u nacionalnom parku lijepo, ali i preskupo. 

Foto: Hina