Svekrva Aleksandre Prijović udana je za Hrvata iz Rijeke: Bio je vrhunski košarkaš

Svekrva Aleksandre Prijović udana je za Hrvata iz Rijeke: Bio je vrhunski košarkaš

Aleksanda Prijović žari i pali ovim prostorima, što glasom, što stasom, a i cijela obiteljska priča dostojna je makar neke kratke telenovele.

Njezin je suprug Filip Živojinović, koji nosi očevo prezime. Otac je legendarni srpski tenisač Slobodan Boba Živojinović koji je sada u braku s, ni više ni manje nego Lepom Brenom. Brena i Boba imaju sinove Stefana i Viktora, ali Boba s prvom suprugom Zoricom ima rečenog Filipa, danas najpoznatijeg kao supruga Aleksandre Prijović.

Filipova je majka Zorica, danas nosi prezime Nakić jer je već dugi niz godina sretno udana za bivšeg hrvatskog košarkaša, Riječanina Ivu Nakića. E da ne bi sve stalo tu, i njih dvoje imaju sina, košarkaša Igokee visokog 202 centimetra Maria Nakića.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: NIŠTA NIJE SLUČAJNO: Ovo je bivši hrvatski novinar koji je “nagovorio” hrvatske medije da se klanjaju Lepoj Breni i Aleksandri Prijović

Ivo je s Cibonom 1985. i 1986. godine osvojio Kup europskih prvaka, a onda je prešao u beogradski Partizan s kojim je osvojio titulu prvaka Europe 1992. godine, nakon tri godine dominacije splitske Jugoplastike s Tonijem Kukočem, Dinom Rađom i ostalim velikanima s Gripa, javlja Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, sinoć je u Areni Zagreb održan posljednji koncert Aleksandre Prijović, a atmosferu pred zagrebačkom publikom ponovno je dovela do usijanja.

Među gotovo 20 tisuća obožavatelja koji su uglas pjevali njene hitove našla se i njena svekrva, majka Filipa Živojinovića – Zorica Nakić.
‘Tu je moja Zorica, Filipova majka. Hvala što ste rodili najboljeg sina na svijetu! Kao što sam rekla, ovako nešto veliko nikada ne bih mogla napraviti sama. Puno je tu ljudi koji su dali sve od sebe, ali meni najvažniji je upravo vaš sin Filip’, rekla je Aleksandra, koja je već pet godina u skladnom braku s Filipom i s kojim ima sina Aleksandra.

Foto: Instagram