Teleskop ekskluzivno doznaje zašto je ministrica Marija Vučković hitno operirana

Teleskop ekskluzivno doznaje zašto je ministrica Marija Vučković hitno operirana

Iz Ministarstva poljoprivrede su u petak izvijestili da je ministrica poljoprivrede Marija Vučković početkom tjedna hospitalizirana i nakon dijagnostičke obrade podvrgnuta operativnom zahvatu, no da je njeno zdravstveno stanje stabilno, osjeća se dobro i u narednim će danima biti puštena na kućnu njegu.

“Ministrica poljoprivrede Marija Vučković osjetila je tegobe i bolove prilikom obavljanja svojih dužnosti početkom tjedna. Hospitalizirana je i nakon dijagnostičke obrade podvrgnuta operativnom zahvatu. Zdravstveno stanje ministrice stabilno i osjeća se dobro. U narednim danima bit će puštena na kućnu njegu, nakon čega će se vratiti redovnim dužnostima i poslovima”, navodi se u objavi Ministarstva poljoprivrede.

Teleskop iz liječničkih krugova doznaje da je ministrica imala ginekološku operaciju u Petrovoj bolnici te da ju je operirao doktor Mario Ćorić.

Zanimljivo je da je u pratnji ministrice na operaciji bio i ravnatelj Rebra doktor Ante Ćorušić koji je ginekolog. Vjerojatno je bila riječ o jako hitnom slučaju s obzirom na to da ministrica nije bila naručena za operacijiu niti je bila na listi čekanja.

Foto: Hina