Tereza Kesovija: Macronova supruga bila je i malo pedofilka

Tereza Kesovija: Macronova supruga bila je i malo pedofilka

Tereza Kesovija bila je gošća ovotjednog Special Happy Showa na Happy FM-u.  Titulu dive potvrđuju srebrno i zlatno odličje koje su joj osobno uručili francuski predsjednici Jacques Chirac i Emmanuel Macron. Uspješnu glazbenu karijeru, osim na našim prostorima, Tereza je gradila upravo u Francuskoj koju je osvojila 60-ih i 70-ih godina. Poznata i kao velika obožavateljica Leta 3 komentirala  je i pobjedu Riječana na Dori, koje očekuje u finalu Eurosonga.

– Let 3 je za mene zakon, ja njih zaista volim i poštujem, radila sam s njima na pjesmi ‘Sam u vodi’. Njihove tekstove teško je razumjeti, ali baš u svakom svom djelu Let 3 ima poruku. Naravno da smo kod mene doma navijali za njih na Dori. Mislila sam da ću ostati bez glasa za sva vremena, a njihov odgovor je bio: ŠČ. Bit će u finalu sigurna sam, bit će i dosta galame, jer s one dvije rakete koje se pojave na sceni, one nisu agresivne, no tu su. Znamo dobro kome je upućena kritika – Rusiji i Ukrajini. No, kako su lijepo rekli – samo nam ljubav treba; pusti sve te gole stražnjice i rakete, ljubav je bitna. Nek’ prestane taj kaos rata, bijede, patnje i da pokušamo živjeti u miru – poručila je Tereza i osvrnula se i na Damira Martinovića, javlja Večernji list.

-Mrle je stvaralac, on provodi dane i noći pred spavanje razmišljajući o sljedećem ostvarenju u to sam uvjerena, upoznati ga, trebala bi biti privilegija svakog čovjeka – rekla je Tereza.

S obzirom na to da je desetljećima živjela u Francuskoj bilo je zanimljivo čuti od Tereze što možemo naučiti o Francuskinjama?

-Ništa pretjerano. One svoj imidž više imaju zahvaljujući svojoj povijesti, slavnim Francuskinjama koje su bile šik dame no isto tako i dame sumnjivih morala, dodaje, malo im je nagnuta ta moralna vertikala kao kosi toranj u Pisi. No, generalno o Francuskinjama i Francuskoj imam dobro mišljenje. Prva dama Francuske Brigitte Macron koja je u svojoj mladosti bila profesorica ili učiteljica svom suprugu današnjem predsjedniku Emmanuelu Macronu, neminovno ima više godina od njega, dakle bila je i malo pedofilka. No interesantno je u kojoj mjeri ona dobro izgleda, a čini mi se i mudra – rekla je Kesovija.

Foto: Hina