Tetka ubijene Nizame: Ona je znala da je Nermin u vezi s policajkom

Tetka ubijene Nizame: Ona je znala da je  Nermin u vezi s policajkom

Tetka Nizame Hećimović koju je suprug Nermin Sulejmanović ubio u Gradačcu, ispričala je da je sama čula kako je Nermin priznao Nizami da mu je lokalna policajka ljubavnica. Radi se o ženi za koju se vjeruje da je upravo ona odala gdje se Nizama skrivala od njega s bebom.

Dodala je da ne zna tko je rekao Nerminu gdje se Nizama skrivala, no ističe da je znala da je on bio u vezi s policajkom Dženanom, prenosi Jutarnji list.

– Ne znam je li ona rekla, nemam dokaze, ali znam da je bila s njim. Osobno sam čula kad joj je rekao da je s njom u vezi, ispričala je Nizamina tetka Zijada Vuković Pamuković za Dnevni Avaz.

– Nermin je Nizami rekao: “Svaki put kad izađem s njom, kad dođem kući istući ću te. Zato Nizama više nije smjela pitati Nermina za nju. Nizama je imala neke njihove slike, pa je Nermin to brisao, tukao je – rekla je Zijada Vuković Pamuković.

Ispričala je i da je u jednoj od svađa rekao Nizami da će prvo ubiti dijete.

– On je njoj rekao: “Prvo ću ubiti dijete! Ti ćeš to gledati, pa ću onda ubiti tebe, pa ću se onda vratiti i ubiti sve one koji su te podržavali”, ispričala je tetka ubijene, prenosi Blic.

Na slici: Policajka Dženana