Thompson demantira Bujanca: Predsjednica nije tražila da ne pjevam Čavoglave

Thompson demantira Bujanca: Predsjednica nije tražila da ne pjevam Čavoglave

Marko Perković Thompson tvrdi da predsjednica Kolinda Grabar Kitarović nije tražila od njega da na proslavi Oluje 2015. u Kninu ne pjeva  “Bojnu Čavoglave”.

“Mi se ne želimo baviti politikom iako se politika bavi nama. Thompson pjeva za narod i sa svojim narodom. Informacije koje su objavljene su netočne. Nikakvih kontakata s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović na temu koncerta u Čavoglavama ili Kninu nije bilo, a kamoli razgovora i uvjeta da se neka pjesma ne smije pjevati. Žalosni smo! Nije nam drago što su se pojavile takve netočne informacije”, prenijeli su nam iz tima Marka Perkovića Thompsona, piše Maxportal.

Dodali su da inače tako ne komuniciraju s javnošću, da imaju svoj medij koji dnevno prati više od 250.000 ljudi i kad nešto žele objaviti učine to putem svoje stranice ili pošalju priopćenje medijima.

Nakon izjave Predsjednice da “ZDS nije stari hrvatski pozdrav” Velimir Bujanec je na Facebooku napisao kako ovo nije prvi put da se Predsjednica ograđuje od pokliča “Za dom spremni” i da će vjerojatno uskoro pozdravljati sa “Smrt fašizmu, sloboda narodu”.

Potom je prepričao događaj iz 2015. kad je predsjednica najavljivala dolazak u Knin pa je navodno preko svojih savjetnika nagovarala Thompsona da ne pjeva u Čavoglavama, nego da dođe na proslavu u Knin.