Thompsonov sin Ante još se nalazi u bolnici: Ništa nabolje nije išlo

Thompsonov sin Ante još se nalazi u bolnici: Ništa nabolje nije išlo

Ništa nabolje nije išlo, rekao je za 24sata Denis Pletikosa, menadžer Marka Perkovića Thompsona (55). Pjevačevu sinu Anti Mihaelu (17) pozlilo je prošloga tjedna i prevezli su ga iz Splita u Zagreb. Imao je zatajenje srca i trenutačno se nalazi u bolnici.

Otkako je na službenoj stranici glazbenika objavljeno da je otkazao koncerte zbog zdravstvene situacije u obitelji, stotine obožavatelja uputile su poruke podrške Thompsonovoj obitelji. Nadaju se da će se tinejdžeru stanje brzo poboljšati i da će obitelj izdržati ove teške trenutke. Thompson je od 2003. godine u braku sa Sandrom Rogić, a par ima petero djece – sinove Antu Mihaela i Petra Šimuna te kćeri Divu Mariju i blizanke Cvitu i Katarinu, javljaju 24sata.

– Čekamo da se stanje poboljša, da se nešto dobro dogodi. To svi očekujemo da će se dogoditi. Nemam ništa pametno više za reći osim da se molimo i čekamo najbolje – ispričao nam je mendažer Denis pa dodao da je situacija baš teška.

Nakon što je prošlog tjedna otkazao koncert u Donjim Andrijevcima, sad je otkazan i koncert u Bobanovoj Dragi, koji je trebao biti u subotu, 16. srpnja.

– Samo neka njegov sin ozdravi uz Božju pomoć, a za pjesme uvijek ima vremena. Obitelj je na prvome mjestu – podržavaju obožavatelji Marka.

Umjesto Thompsona, nastupit će zadarski pjevač Mladen Grdović (63). Riječ je o koncertu uoči blagdana svetog Ilije. Umjesto u subotu, kad je trebao nastupiti Perković, Mladen će zapjevati u petak, i to uz predgrupu Afrodita. Kako navode organizatori, ulaznice za koncert Marka Perkovića Thompsona s datumom od subote i dalje su u prodaji te vrijede za petak, pa svi oni koji su kupili ulaznice za koncert Thompsona, istu mogu iskoristiti dan ranije. Također, moguć je i povrat novca.

Iz Udruge Zvonik želimo izraziti punu moralnu podršku obitelji Perković i naše molitve su upućene za ozdravljenje mladog čovjeka. Pozdravljamo i dolazak Mladena Grdovića u Bobanovu Dragu, a iako stiže zahvaljujući nepredvidivim okolnostima, dobro je došao. Neće se ljutiti što će nam i dalje biti u mislima cijeli ovaj slučaj, i što ćemo i dalje priželjkivati gostovanje Marka Perkovića u našemu mjestu nekad u budućnosti. A sigurno ćemo svi zajedno misliti na njega i njegovu obitelj – stoji u objavi na Facebooku.

Foto: Hina