Thompsonovi suradnici tvrde: RTL-ova novinarka i njezin snimatelj provalili u Thompsonovu kuću!

Thompsonovi suradnici tvrde: RTL-ova novinarka i njezin snimatelj provalili u Thompsonovu kuću!

Urednici službene Facebook stranice  Marka Perkovića Thompsona na Facebooku su objavili kako je došlo do provale u njegovu kuću, a u tom trenutku u kući se nalazilo njegovo troje djece.

“U četvrtak u ranim popodnevnim satima došlo je do provale u kući Marka Perkovića Thompsona u Splitu od strane RTL-ove novinarke Danke Derifaj, njenog snimatelja i susjeda obitelji Perković, Branka Miodraga.

U trenutku provale, u kući su bile same 11-godišnje blizanke i 15- godišnji sin Perkovićevih, troje od njihovih petero djece. Klikom na link ispod pročitajte cijeli članak i pogledajte video”, navodi se u objavi, prenosi Direktno.

Podsjećamo, u četvrtak se u medijima pojavila vijest kako pjevač tuži desetero susjeda, a ovaj incident vrlo vjerojatno je nastavak priče.

Reagiralaje i novinarka Danka Derifaj.

“Obzirom da se fake news širi brzinom požara, ukratko:Radilo se, naravno, o novinarskom zadatku, a ne provali. Popeli smo se na krov susjedne zgrade, u suvlasništvu ljudi koji u njoj žive, a poveo nas je predstavnik njihovih stanara, Branko Miodrag, jer je to bio jedini način da nam pokaže kako u stvarnosti sada izgleda njihov krov nakon što ga je Marko Perković Thompson pretvorio u svoje dvorište, iako se nalazi na susjednoj čestici od njegove”, napisala je Danka Derifaj.

Foto: Hina