Tko je misteriozna djevojka s kojom se Matej čuo prije nestanka: Srpski mediji tvrde da ne želi surađivati

Tko je misteriozna djevojka s kojom se Matej  čuo prije nestanka: Srpski mediji tvrde da ne želi surađivati

Djevojka je, doznaje Kurir, vlasnica tvrtke brodova u tom gradu i 30. prosinca bila je u Beogradu sa svojim društvom kao i Matej.

“Nakon što se saznalo da je lijepa Splićanka nekako povezana s nestalim Matejem, svi novinari iz Hrvatske pokušali su stupiti u kontakt s njom, ali je ona sve blokirala i odbila bilo koju suradnju”, navodi izvor iz Splita.

“Oblačila se brendirano i uvijek je to isticala u prvi plan. Često je putovala i s društvom išla na samo ekskluzivna mjesta gjde idu samo bogataši. Voli takav život i može si ga priuštiti”, kaže izvor iz Splita, ističe Direktno.

Splićanka, navodno često dolazi u Beograd, gdje uživa u noćnom provodu. Matej je navodno dok je sjedio s prijateljima u restoranu, vidio na Instagramu njene objave iz Beograda. To ga je navodno navelo da je pozove na druženje.

Djevojka je, piše srbijanski medij, sada obrisala profile na društvenim mrežama.

“Nakon što se saznalo za nju u javnosti mnogi su se pitaju kako je bila povezana s nestalim, ali je ubrzo otkriveno da je Matejev prijatelj njen brat”. 

“Brat M. S. nije htio ići na putovanje, jer je smatrao da je rano da se provode jer su nedavno izgubili prijatelja. Ali je Matej svakako stupio u kontakt sa Splićankom”, govori sugovornik.

“Navodno su se čuli nekoliko puta te večeri kada je nestao. Međutim, djevojka je vrlo kontradiktorna u svojim izjavama, jer je navela da zbog glazbe u lokalu nije razumijela što joj priča. S druge strane rekla je da je vidjela samo propušten poziv od Mateja”.

Izvor iz Splita kaže da je djevojka kada se pročulo za nju u javnosti čak stavila crnu profilnu fotografiju na Fecebooku. “Stavila je fotografiju prije nekoliko dana i navodno žali za njim. Sve je to čudno i na neki način sumnjivo djeluje i njezin iskaz koji je dala policiji i sve ostalo. Također, navela je da je Matej koristio opijate, jer je želeći da postigne željeni cilj kao skiper morao dosta raditi”, navodi.

“Zbog čega se ona nije odmah javila policiji i rekla da je bila u kontaktu s njim, nego je čekala da se izvadi lista poziva i napravi cijela analiza telefona Mateja za sad nije poznato”, dodaje.