Saga o Đokoviću zakomplicirala obiteljske odnose: Zašto nema u javnosti njegove supruge Jelene

Saga o Đokoviću zakomplicirala obiteljske odnose: Zašto nema u javnosti njegove supruge Jelene

Sve ovo što se posljednjih dana događalo u Australiji oko najboljeg tenisača svijeta, 34-godišnjeg Novaka Đokovića, itekako je utjecalo i na odnose u njegovoj obitelji, a prema pisanju srpskih medija, sve je produbilo jaz između njegove majke Dijane i supruge Jelene.

Rijetki su oni koji posljednjih dana nisu čuli ili pročitali bar jedan članak na temu Novaka Đokovića i njegovog ostanka ili neostanka u Australiji, gdje je silno želio osvojiti još jedan Australian Open. Drama je danas napokon okončana, Novak Đoković jednoglasnom odlukom suda mora napustiti Australiju, no sve to dodatno je itekako narušilo odnose u njegovoj obitelji, javlja Tportal.

Kako piše Story.rs, iako se od članova obitelji itekako očekivalo da pokažu složnost, Noletova majka Dijana i supruga Jelena podršku mu, očito, iskazuju na drugačije načine, a sve dodatno je produbilo jaz u njihovom odavno narušenom odnosu.

I dok je Dijana Đoković glasno i jasno pristupila obrani voljenog sina, dajući intervjue za australske medije, otvoreno optužujući tamošnje vlasti da maltretiraju njezinog sina, ali i srčano istupajući u javnosti kada god bi se za to pružila prilika, Jelena Đoković oko sve se oglasila samo jednom, birajući riječi i vidno se distancirajući od svega što su govorili ostali članovi obitelji Đoković.

Nije nepoznanica da Đokovićeva majka odavno ne podržava odluke svoje snahe, koja je Novaka odvela na put duhovnog otkrivenja, među koje spada grljenje drveća i neobični jelovnik. Iako javno o sukobima niti jedna od njih nije nikada progovorila, srpski mediji smatraju da je ostatak obitelj Jelenu Đoković smatraju ‘odmetnicom’ i ženom koja se nije dovoljno zauzela za najboljeg tenisača svijeta, u trenucima kada mu je bilo najpotrebnije.

Foto: Hina