Tko je tajanstvena Hercegovka s kojom se Matej dopisivao na putu za Beograd

Tko je tajanstvena Hercegovka s kojom se Matej dopisivao na putu za Beograd

– Navodno, oni su zastali na jednoj pumpi da natoče gorivo i tu su sreli neke djevojke iz Hercegovine. Matej je ušao u priču s jednom od njih pa su čak i razmijenili brojeve i nastavili se dopisivati cijelog dana – ispričao je neimenovani izvor, a prenosi Večernji list.

Nakon niza nepotvrđenih i neslužbenih informacija, u srbijanskim medijima pojavila se još jedna i to da je Matej Periš na putu iz Splita prema Beogradu, dan prije nego što je nestao, na jednoj benzinskoj pumpi navodno upoznao djevojku iz Hercegovine, s kojom je razmijenio brojeve telefona i ostao u kontaktu do nestanka. – Matej i njegovi prijatelji iz Splita krenuli su za Beograd preko Zagreba. Oni su svojim vozilom došli u prijestolnicu Hrvatske pa su tu u jednoj agenciji iznajmili kombi i uputili se prema Srbiji – kaže izvor Kurira.

– Navodno, oni su zastali na jednoj pumpi da natoče gorivo i tu su sreli neke djevojke iz Hercegovine. Matej je ušao u priču s jednom od njih, pa su čak i razmijenili brojeve i nastavili se dopisivati cijelog dana – dodaje izvor. Međutim, komunikacija je prestala u večernjim satima kada je Periš izašao u grad i ostao bez interneta.

– Još uvijek nije poznato je li se on o nečemu dogovarao s tom djevojkom. Pretpostavlja se da su njih dvoje dogovarali da se vide u bliskoj budućnosti – navodi izvor. – Uglavnom, kad je djevojka čula što se dogodilo, da je Matej nestao i da ga traži cijela regija, izuzetno se uznemirila. Potresla ju je ta vijest iako su se tek bili upoznali – dodaje izvor.

Foto: Hina