Tomašević odabrao tri nova člana uprave Zagrebačkog holdinga. Evo tko su oni

Tomašević odabrao tri nova člana uprave Zagrebačkog holdinga. Evo tko su oni

Tomislav Tomašević održao je danas redovnu konferenciju za novinare. Na početku pressice kazao je kako je odabrano troje dodatnih članova Uprave Holdinga.

– Nakon 73 prijave, intervjuirali smo 15 kandidata i odlučili smo se za troje, oni će stupiti na mandat u rujnu, a imaju više od deset godina iskustva na rukovodećim pozicijama. To su Ivan Novaković koji ima višegodišnje iskustvo u INA-i i području IT-ja, Boris Sesar koji ima iskustva u telekomunikacijama i digitalnim transformacijama, a treća osoba je Matija Subašić Maras s iskustvom u osiguranju i farmaceutskoj industriji. Te tri osobe smo odabrali kao dodatne članove članova Uprave, uz Vukovića Samodola – kazao je Tomašević.

Kao novi privremeni pročelnik Ureda za hitne situacije imenovan je Mladen Jurin.

Danijela Dolenec kazala je kako će Holding raspisati javni natječaj za 17 izvršitelja, voditelja podružnica, direktora…. Radi se o velikom natječaju za rukovodeće pozicije Autobusnog kolodvora Zagreb, Čistoće, Zagreb parkinga, ZET-a i Zagrebačkog velesajma.

– Vidjet će se hoće li postojeći rukovoditelji moći razmjestiti na neka druga mjesta – kazala je Dolenec, prenio je jutarnji.hr.