Tomašević se ne boji Škore: Građani ne podržavaju njegovu huškačku politiku

Tomašević se ne boji Škore: Građani ne podržavaju njegovu huškačku politiku

Tomislav Tomašević, vodeći kandidat u borbi za gradonačelnika Zagreba održao je konferenciju za medije na kojoj se osvrnuo na napade Miroslava Škore.

Tomašević je komentirao je li se rasprava sa Škorom svela na ideološke teme.

“Pola Hrvatske i cijeli Zagreb o tome pričaju. Škoro će se na svojoj konferenciji baviti nama. Ni u prvom krugu nisam govorio o drugim protukandidatima nego o problemima i rješenjima. To sam radio i kao zastupnik i to namjeravam i kao gradonačelnik”, kazao je Tomašević i još jednom pozvao građane da izađu na izbore.

“Ako ne mogu izdržati ovakve napade sljedećih tjedan dana-bolje da se ne kandidiram. Ono što nas čeka sljedeće četiri godine je planina problema, pritisaka i razrješavanja interesne klike koja je zarobila ovaj grad. Spreman sam, možemo izdržati ovakve napade, to je hrpa lažnih vijesti, napadi, optužbe, kopa se po široj i daljoj  obitelji, ali mislim da je građanima Zagreba dosta takve huškačke retorike i da neće nasjesti na nju i da žele da se počnu rješavati problemi”, kazao je Tomašević, javlja N1.

Govoreći o financiranju platforme Možemo!, istaknuo je da su dobili pozitivno izvješće te da u tome nema ništa sporno. Dodao je da se financiraju iz proračuna te donacijama.

“Jako puno građana nam je dalo male donacije, što znači da su građani iza nas. Pitajte Škoru kako je moguće da su plakati bili po Zagreb, a da je on u izvješću napisao da je nula kuna potrošio”, rekao je Tomašević.

Osvrnuo se i na to što je Škoro platformu nazvao ‘muzemo’.

“Ne želim se natjecati u dosjetkama nego u argumentima i rješenjima za ovaj grad”, poručio je Tomašević.

Foto: Hina