Tomica Žaknić ili Boško Dimitrijević: Vozač koji je skrivio prometnu u Dubravi ima dva imena i dva prezimena

Tomica Žaknić ili Boško Dimitrijević: Vozač koji je skrivio prometnu u Dubravi ima dva imena i dva prezimena

Vozač koji je Audijem A5 skrivio zastrašujuću nesreću u zagrebačkoj Dubravi i skršio osam parkiranih automobila policija je jučer kazneno prijavila za obijesnu vožnju i za izazivanje prometne nesreće te ga je predala pritvorskom nadzorniku. 

67-godišnjeg Boška Dimitrijevića danas je ispitalo državno odvjetništvo, a sudac istrage ga je nakon toga pustio na slobodu. Određene su mu mjere opreza, oduzete su mu vozačka i putovnica te mu je određena zabrana napuštanja mjesta boravišta, javlja Index.

No Općinsko državno odvjetništvo odbacilo je kaznenu prijavu za obijesnu vožnju. Zasad nije poznato zašto, no sada je vozaču kao krimen ostala samo kaznena prijava za izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu. Za to može dobiti i šest mjeseci do pet godina zatvora

Policajce je zbunjivalo i njegovo ime. Naime, policija ga zna kao Boška Dimitrijevića, što piše i u njegovim osobnim dokumentima, no poznanici ga znaju kao Tomislava, odnosno Tomicu Žaknića, inače supruga vlasnice zagrebačke parfumerije. Informacija o drugom imenu i prezimenu došla je i do policije, no misterij njegova imena nisu uspjeli odgonetnuti. Zna se samo da se službeno zove Boško Dimitrijević.

Foto: Hina