Tony Cetinski i njegova supruga Dubravka prvi put progovorili o teškoj bolesti: Molitva i ljubav su me izliječile

Tony Cetinski i njegova supruga Dubravka prvi put progovorili o teškoj bolesti: Molitva i ljubav su me izliječile

Tony Cetinski i njegova supruga Dubravka u siječnju ove godine proslavili su desetu godišnjicu braka. Iza njih je velika trauma koja im je promijenila živote i koja još utječe na njih. Naime, godine 2019. Dubravka je doživjela moždani udar, nakon kojeg je uslijedio dug oporavak, a bolne su trenutke s ljubavlju i molitvom pretvorili u iskustvo kojim žele biti primjer drugima.

Supružnici su o svojoj obitelji, bolesti i ozdravljenju progovorili za Story da bi, kako kažu, pomogli onima koji su se našli u sličnoj životnoj situaciji.

“Oporavak je dugotrajan i težak, ali to ne znači da je nemoguć. Imam posljedice, puno se brže umaram, imam poteškoće u pisanju, koncentraciji, čitanju te male poteškoće u govoru. Nakon svega čovjek shvati da ništa ne treba stavljati ispred svog zdravlja, kako tijela tako i duše. Duševno zdravlje naš je temelj. Molitva i ljubav su me izliječile”, ispričala je Dubravka te dodala kako su joj najveća podrška obitelj i suprug Tony.

Iako je od tragičnog događaja prošlo već skoro pet godina, Dubravka i dalje uzima terapiju. Priznala je i da joj se svakodnevica promijenila zajedno s drugačijim životnim navikama. Ona i Tony prije tri godine su se odmaknuli od javnosti i počeli živjeti mirniji život ispunjen glazbom i putovanjima. Žive u Istri gdje uživaju u prirodi i hrani iz vlastitog vrta.