Uvaženi predsjednik Sabora Jandroković: Dragi kolega Grmoja, malo je reći da ste smeće!

Uvaženi predsjednik Sabora Jandroković: Dragi kolega Grmoja, malo je reći da ste smeće!

Zastupnik  Miro Bulj kritizirao je vladajuću većinu zato što je odbila njegov prijedlog da teleoperateri kod postavljanja baznih stanica moraju imati građevinsku dozvolu.

“Danas ste se opet poklonili Deutsche Telekomu i Angeli Merkel, a  sad ćete se pokloniti fašistu Tajaniju umjesto da zaštitite Jadransko more” – rekao je Miro Bulj tražeći stanku prije glasovanja o isključivom gospodarskom pojasu za koji se zalaže Most nezavisnih lista, a odbija ga Vlada RH. Drugi dio obrazlaganja stanke preuzeo je Nikola Grmoja koji je napomenuo da se od lažnih domoljuba nije drugo ni očekivalo, te da će se premijer Plenković 18. svibnja pokloniti Angeli Merkel umjesto da štite interese Republike Hrvatske.
-Ali što drugo očekivati od Branka Bačića koji je nosio crne torbe HDZ-u u aferi Fimi Media, što očekivati od Godrana Jandrokovića Njonje nakon što je, kako je pokazao Wikileaks, radio protiv interesa Hrvata u Bosni i Hercegovini, naveo je Grmoja.

U tom trenutku Jandroković je izgubio živce te pokušavao prekinuti zastupnika ponavljajući: „Čuj, stani govoriti sada, čuj…“. Grmoja je nastavio govoriti, unatoč tome što mu je stišan mikrofon. Spomenuo je i Josipa Borića koji je bio Kalmetin pomoćnik dok su se bojali tuneli, Branka Bačića koji je nosio crne torbe u aferi FIMI MEDIA zatim novog zastupnika Baričevića koji je zbog lažne diplome dobio otkaz i sada sjedi u Saboru. Nakon što je isteklo vrijeme za obrazlaganje stanke, Gordan Jandroković  je  potpuno izgubio živce i vrlo grubo napao Nikolu Grmoju.

“Čujte, dragi kolega Grmoja, reći da ste smeće je malo, samo vam to imam za reći“. Nakon toga je prekinut prijenos, a zastupnici HDZ počeli su verbalni obračun s Grmojom u kojem su prednjačili Lončar, Baričević, Đakić i Lucić. Grmoja je Đakiću i Luciću uzvratio da su privatizacijski skakavci koji su opustošili Slavoniju više nego četnici, a da sada predaju slavonsku zemlju Rusima, piše Nikola Grmoja na svome Facebook profilu.

Foto. Admir Buljubašić/Hina