Traži pravo malo bogatstvo od Bulja: Zašto je sutkinja odbila pozvati bivše Mesićeve suradnike Božinovića, Šeksa i Petir

Traži pravo malo bogatstvo od Bulja: Zašto je sutkinja odbila pozvati bivše Mesićeve suradnike Božinovića, Šeksa i Petir

Bivši predsjednik RH Stjepan Mesić i saborski zastupnik Mosta Miro Bulj ispitani su u petak na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu u postupku koji je Mesić pokrenuo nakon što ga je Bulj na društvenoj mreži nazvao klevetnikom.

Mesić je tužio Bulja zbog klevete jer ga je na svojem Facebook profilu u veljači 2019. nazvao ”elementarnom nepogodom za Hrvatsku i klevetnikom naše države”.

U svom iskazu Mesić je objašnjavao što mu je narušilo čast i ugled pa od Bulja traži 30 tisuća kuna. Bulj je pak pojasnio zašto je Mesića nazvao elementarnom nepogodom i klevetnikom, a istaknuo je kako je Mesićev napad počeo nakon što je kao saborski zastupnik ukinuo ured bivšeg predsjednika Mesića, priopćio je Most u petak, javlja N1.

Sutkinja Janja Marijan Žabek odbila je Buljeve dokazne prijedloge, a predložioje Vladimira Šeksa, Josipa Manolića, Davora Božinovića, Marijanu Petir… sve Mesićeve bivše suradnike, kao i preslušavanje snimki Mesićeva govora u Sydneyju i snimke priloga koji govori o čekovima koje je dobio od iseljenika.

Zbog odbijanja dokaza, Bulj je zatražio izuzeće sutkinje, kažu u Mostu.

Na slici: Malo je poznato da je Marijana Petir nekada bila bliska Mesićeva suradnica

Foto: Hina

Facebook Comments