Tvrdoglavi i bahati Englez koji je prognozirao da će Brazil 3:0 pobijediti Vatrene: Još jednom otpisujem Hrvate

Tvrdoglavi i bahati Englez koji je prognozirao da će Brazil 3:0 pobijediti Vatrene: Još jednom otpisujem Hrvate

Bivši engleski napadač Chris Sutton i sada stručni komentator BBC-ja, nakon što je pogriješio u prognozi da će Brazil pobijediti 3:0, sada je komentirao i dvoboj Hrvatske i Argentine.

U analizi polufinalne utakmice Hrvatske i Argentine (utorak, 20 sati), Sutton je prognozirao pobjedu Argentine 1:0 i napomenuo kako je to 50-50 bitka te da će poslušati svoje srce, koje mu govori da Argentina ulazi u finale.

“Dižem ruke ovdje jer sam otpisao Hrvatsku mnogo puta na ovom turniru i nemam ništa protiv toga da se kaže kako sam jako pogriješio. Sjajno su organizirani, a s 37 godina Luka Modrić je još uvijek tako utjecajan. Oni mogu držati loptu kako bi kontrolirali utakmicu i izuzetno su otporni, javlja Sport klub.

Istina, ponekad im nedostaje vrhunska oštrica u napadu, ali zabili su gol kada je bilo važno protiv Brazila. Ako i ova utakmica odvede do jedanaesteraca, tada se nitko neće poželjeti suočiti s vratarom Dominikom Livakovićem. Ovo će biti izuzetno teška utakmica za Argentinu, ali mislim da će pomoći to da ne podcijene Hrvatsku u utorak te da znaju što mogu očekivati”, kaže Sutton pa dodaje:

“Tko zna kako će ovo završiti. Rekao bi da je 50-50 što se tiče toga tko će pobijediti. Ali nisam loše prošao slušajući svoje srce, a ne glavu na ovom turniru. Opet ću to učiniti i poslati Messija u finale. Njegovo dodavanje za prvi gol Argentine protiv Nizozemske je bilo fenomenalno i pokazuje da još uvijek može diktirati male trenutke u utakmicama, iako to ne može činiti svih 90 minuta.

Trebat će im više toga od njega i također trebaju čuvati glavu jer se čini da većinu vremena igraju na rubu incidenta. Ako to uspiju, onda će proći. Da, ovo sve znači da još jednom otpisujem Hrvatsku – što vjerojatno znači još jedno raspucavanje, koje će oni dobiti”, zaključio je Sutton.

Foto: Hina