U SAD-u u prometnoj nesreći život izgubila Katarina Kat Bošković

U SAD-u u prometnoj nesreći život izgubila Katarina Kat Bošković

Katarina “Kat” Bošković, (18), čiji su roditelji porijeklom iz našeg kraja tragično je preminula 7. svibnja 2022. u prometnoj nesreći nedaleko od svog doma, prenosi Čapljinski portal.

Rođena je 16. rujna 2003. u Bostonu.

Kći je Svjetlana i Ognjenke (rođ. Nadaždin) Bošković. Katarina se za pripremala za maturu u srednjoj školi Longmeadow i bila je primljena na Sveučilište McGill u Montrealu u Kanadi gdje je trebala početi ispunjavati svoj san da postane liječnica.

Katarina je bila izvrsna studentica s najvišim akademskim postignućima tijekom svoje kratke karijere.

Bila je predsjednica Nacionalnog Počasnog Društva. Istovremeno je imala strast za trčanjem i bila je odlikovana atletičarka s brojnim medaljama i priznanjima.

Katarina je imala nevjerojatnu osobnost i uvijek je pružala ruku pomoći. Volontirala je nebrojene sate kao trener na stazi i tutor pomažući drugima uspijeti. Voljela je i skijanje, plivanje i putovanja.

Osim roditeljima Svjetlanu i Ognjenki, jako će nedostajati bratu Maxu, rođacima Luki i Loli, stricu Vladimiru, tetki Karen, Natashi i Miri, baki Nadi i djedu Milivoju i Miri, te ostaloj voljenoj rodbini i brojnim prijateljima.

Iskrena sućut obitelji.

Foto: Čapljinski portal