Ugostitelj koji ne može smisliti Plenkovićev HDZ: Moj tata je bio član HDZ-a, ali sada je to sekta

Ugostitelj koji ne može smisliti Plenkovićev HDZ:  Moj tata je bio član HDZ-a, ali sada je to sekta

S vlasnikom kafića Tri majmuna gospodinom Tomislavom Kovačevićem razgovarao je Zoran Šprajc.

Kovačević kaže kako se kafić zove po tri plišana majmuna: “To je ime koje zaziva pozornost, klasični PR, evo i vi ste me pitali pa pretpostavljam da smo pogodili.

Kaže kako je ovo bio njegov klasični bunt: “To je bio jednostavno krik da pokažem da se ne slažemo s politikom Vlade, politikom HDZ-a, međutim ukoliko bilo koji razuman čovjek pokušava shvatiti što se sve ovo desilo kroz zadnjih deset dana su isključivo dva zaključka. Znači, jedan, prvi, ogromni problem s egom i drugo što je po meni bitnije, nešto se valja iz brda.”

Kaže kako ne bi rekao da se valjaju izbori: “Oni se zamarju s nekim ne bitnim kafićem u Rijeci, nebitnim gazdom, afere se nižu jedne za drugom. Mislim da je ovo jednostavno onaj sistem kruha i igara.”

Objasnio je od kud toliki bunt: “Za početak da riješimo neku dilemu jer sam dobivao svakakve epitete. Moj pokojni otac je bio jedan od prvih članova HDZ-a dok je HDZ bio praktički svenarodna stranka, nakon nekog vremena je ta svenarodna stranka postala stranka, sad je postala sekta. Međutim, ne znam što bih rekao. Htio sam postić ovo što sam postigao. Pazio sam na riječi.”

Kaže kako je ovo krik malog čovjeka zbog nemogućnosti da se bilo što promijeni:”