Uhićena fatalna Miki koja je u Njemačkoj ukrala milijun eura

Uhićena fatalna Miki koja je u Njemačkoj ukrala milijun eura

Mrnesa Miki S.(42) koja je iz tvrtke za koju je radila ukrala više od milijun eura uhićena je u Zračnoj luci u Stuttgartu, javlja Fenix-magazin. Ta 42-godišnjakinja je 14. listopada prošle godine ukrala više od milijun eura iz tvrtke za prijevoz novca u Stuttgartu u kojoj je bila zaposlena. Imala je pristup kao zaposlenica, a krađa je uočena već istog dana.
Istražitelji su zajedno sa saveznom policijom uhitili Mirnesu u ponedjeljak oko 19.45 sati koja je preko odvjetnika najavila da će se predati. U utorak je privedena sucu za prekršaje, a istrage o tome gdje je ukradeni novac i dalje traju.

Mirnesa S. postala je poznata preko noći nakon što je njezina slika objavljena u sklopu policijske potrage u Njemačkoj koja je trajala mjesecima. Snimke nadzornih kamera, koje je objavila čolicija, prikazuju Mirnesu, poznatu kao i Miki, kako iz tvrtke izlazi sa crnom sportskom torbom u koju je stavila novac.

Policija nije u priopćenju objavila kako je Mirnesa iznijela iz tvrtke novac. Za informacije o njenom uhićenju bila je ponuđena i nagrada u iznosu od 37.500 eura.

Foto:Facebook