Velika tuga: Preminula bivša plesna partnerica Marka Cibocija

Velika tuga: Preminula bivša plesna partnerica Marka Cibocija

Marko Ciboci, član žirija u showu Ples sa zvijezdama, na Instagramu je objavio da je preminula njegova bivša plesna partnerica, Ruskinja Polina Golubeva.Napisao je emotivnu objavu.

“Prije nekoliko sati snimali smo Ples sa zvijezdama na temu ljubavi. Sjedio sam u stolici i razmišljao kako je život lijep i da je život dar. Zahvalan sam na svakoj osobi u svom životu, a jedna od njih bila si ti.

Za manje od 24 sata napustila si nas i ostavila si veliku prazninu u našim srcima i životima”, započeo je Marko objavu.

“Imali smo zajedničku prošlost s usponima i padovima koju ne bih mijenjao ni za što na svijetu.

Ti si bila i uvijek ćeš biti drago i toplo ljudsko biće s najkreativnijom dušom koju možemo zamisliti. Iako smo mi dobili veliku prazninu u životima, znam da je nebo dobilo još jednog anđela koji će paziti na nas.

Čak i od tamo ćeš mi govoriti: ‘Marko, začepi.‘ Znam da nas nisi ostavila, da si i dalje tu s nama i da ćeš zauvijek biti moja ‘krasivaya devusha‘.

Zauvijek tvoj plesni partner”, napisao je Marko, javlja Slobodna Dalmacija.  

Polina je rođena i odrasla je u Rusiji. Bila je na ljetovanju u Hrvatskoj 2001. godine i zaljubila se u zemlju te se odlučila ovamo doseliti. Željela je raditi kao pravnica u Hrvatskoj, no to joj nije pošlo za rukom pa se posvetila plesu. Ostvarila je zavidnu karijeru. Paolina je imala samo 43 godine.

Polina je prije tri godine u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju objasnila kako je došla u Hrvatsku.

– Eto, tako su se karte posložile. Svi isprva misle: vidi ovu Ruskinju, udala se i došla u Hrvatsku. Ali stvari nisu tako jednostavne, naime, moja je egzistencija ovdje vezana isključivo uz moj rad, a ne ljubav i brak – kazala je Paolina.

Foto: Facebook/Marko Ciboci