Velimir Visković optužio krivu Selmu? Sada se javila prava Selma i evo što mu poručuje

Velimir Visković optužio krivu Selmu? Sada se javila prava Selma i evo što mu poručuje

Selma Sarajlić Kanazir odgovorila je Velimiru Visković koji je objavio privatnu prepisku između nijh dvoje. U svom odgovoru navodi da se Visković zabunio pa je u svom postu naveo da se dopisivao s nekom drugom Selmom. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

“Nisam dugo zapalila cigaret, pa mi ovo Viskovćevo skinšotanje dobrodošlo ko izgovor da odem po kutiju Marlbora. Neću dugo, nema potrebe, nije nam ni prepiska bila duga, a bogami ni fatalna.Što je Visković htio dobiti s pofotkanim porukama? Pokazati kako mi je iznebuha upao u inbox, zadnje što smo komunicirali je bilo vezano za njegov intervju u Temi još davne 2017-te godine.

Ili kako me je ležerno zatražio uz komplimentiranje dal imam još takvih fotki (u korzetu za neupućene)? Ili da sam ja onako šokrirana – da žene se i u 45-oj još uvijek mogu šokirati – odgovorila prvu budalaštinu koja mi je pala na pamet: hvala, nažalost iz ove serije mislim da ne, mada tko zna, pročačkat ću po folderima i bla bla, truć, sve nešto usitno, jer srnj, u inbox mi je uletio the Enciklopedista, pa se ti snađi drugarice Sarajlić što odgovoriti da ga ne uvrijediš, a da se opet izvučeš.

Zna on da nije Admir s bauštele i da mu se neće ladno reći odjebi.Dal’ je fatalni Visković mislio da se iz ove pofotkane rečenice može iščitati da ja krećem u čačkanje po folderima kako bih njemu možda poslala fotku? Vjerujem da je na tu kartu igrao, ali da je fotku dobio nema greške da bih danas u svoj svojoj „tjelesnoj krasoti“ krasila njegov zid.Što još ono ima? Da, moje spuštanje lopte i čestitanje na knjizi i kava.

Vjerovala sam budalasto da je shvatio da me doveo u neugodnjak, kontala da mu je to bio neki moment od kojeg ne treba dizati prašinu, prošlo je neko vrijeme i čestitala sam mu na knjizi. On je to jedva dočekao, uz komentar o vlastitoj neodoljivosti i poslao pusu. Ja sam zalijepila emotikon u kojem plačem od smijeha i odgovorila hahaha, ne sumnjam, čak sam mislila napisati ne sumLJam da shvati ironiju, al’ ipak je on visoko obrazovan čovjek, pa sam kontala, ajde, bilo bi previše tako ga sprdati, a i stariji je „gospodin“.

Ako je skinšotanjem ove prepiske mislio kako se iščitava da sam ja očarana njegovom pojavom, elokventnošću i ne znam ni ja više čime, to samo pokazuje da me uopće ne zna. A poziv na kavu je bio isključivo radi toga jer doista nisam htjela da se prepiska nastavi po inboxu (zato i ima samo te jadne listiće), već da sjednemo ko ljudi, pa da mu ja kao nečija majka, žena, a bogami i kćerka, u četiri oka i u fino kažem – bolan nemoj više, radiš mi neugodu i nelagodu, ne znam kako da ti odgovorim, a da te ne uvrijedim, ne mogu ti reći odjebi i evo popijmo kavu, zaboravimo sve.

Volim biti primjer i nemam problem s tim da mi se puca u prsa junačka, pa ću sad poručiti svom ženskom rodu, a dobro je to sročila draga prijateljica: programirane smo da tako reagiramo, super što se to sad lagano počelo mijenjati, pa će neke nove generacije slati manijake u kurac iste sekunde!I za kraj, nema nas Selmi toliko da nas se krivo tagira.

Odnosno, bog te mazo ako si se između Selmi zabunio kojoj si što slao u inbox, a što je onda sa svim Anama, Ivanama i Jelenama ovoga svijeta.E moj stari kočaru, loš ti poso! Mislim da ti je vrijeme za nabaviti notes, pa evidentirati u njega, godine su ipak tu. A opet kontam, možda i ne trebaš, jer mi se čini da što si inboxirao, inboxirao si!Hojla”, ističe Selma Sarajlić Kanazir.

Možda že vas zanimati: Velimir Visković uzvraća svojim napadačicama: Objavio seksi fotografiju i vrući razgovor s “krunskom svjedokinjom”

Foto: Facebook