VIDEO: Jandroković se rasplesao kao finska premijerka. Samo nije bilo grljenja i ljubljenja

VIDEO: Jandroković se rasplesao kao finska premijerka. Samo nije bilo grljenja i ljubljenja

Predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića možda ne biste zamišljali kao partijanera, ali moramo priznati da biste se tu mogli pošteno iznenaditi. U našu redakciju stigao je video na kojem se vidi kako prvi čovjek Sabora uživa u modernoj glazbi, a mi neslužbeno doznajemo da je Jandroković 12. kolovoza tulumario na otoku Krku.

Predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića možda ne biste zamišljali kao partijanera, ali moramo priznati da biste se tu mogli pošteno iznenaditi. U našu redakciju stigao je video na kojem se vidi kako prvi čovjek Sabora uživa u modernoj glazbi, a mi neslužbeno doznajemo da je Jandroković 12. kolovoza tulumario na otoku Krku, javlja Slobodna Dalmacija.

Naime, ovaj dugogodišnji član HDZ-a fan je francuskog DJ dua Ofenbach, kojeg čine Dorian Lauduique i César de Rummel pa je iskoristio priliku i otišao na njihov koncert u Malinskoj na Krku. Jandroković nije uspio proći neopaženo jer ga je jedan od posjetitelja cluba Diamond snimio kako pleše.

Budući da je uvijek izrazito smiren i povučen, priznajemo da od Jandrokovića nisam očekivali ovakve plesne pokrete.

Doznajemo i da je u klubu bio sa suprugom Sonjom koju rijetko viđamo u javnosti, a na istom mjestu je partijao i poznati košarkaš Shaquile O‘neil. S Jandrokovićem ili sam, ne znamo…

Foto: Hina