VIDEO: Karolina Vidović Krišto o prosvjedima ljevice na Markovu trgu: Nije rješenje da jedna korumpirana struktura zamijeni drugu

VIDEO: Karolina Vidović Krišto o prosvjedima ljevice na Markovu trgu: Nije rješenje da jedna korumpirana struktura zamijeni drugu

Predsjednica stranke Odlučnost i Pravednost i saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto, gostujući u emisiji Pleter Osječke televizije, iznijela je niz novih detalja vezanih uz, kako kaže, kompromitiranog suca, budućeg glavnog državnog odvjetnika Ivana Turudića. Govorila je o njegovoj spornoj presudi kojom je, po svemu sudeći, osudio nevinog hrvatskog branitelja, te o manipulaciji rehabilitacijom Alojzija Stepinca.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Ljevičarski novinar i aktivist: Kad bi barem SDP odbacio desničara Zorana Milanovića

Konstatirala je da su cijene u Hrvatskoj dokaz sposobnosti i rada sadašnjih moćnika, jer, cijene u Hrvatskoj su veće nego u Njemačkoj, gdje su plaće dvostruko ili trostruko veće nego u našoj državi.

Zastupnica Karolina Vidović Krišto

Odgovorila je i na pitanje je li pozvana na današnji prosvijed te je iznijela svoj stav o istom, ističući kako se na prosvjed koji organiziraju Radimir Čacčc, Možemo i Peđa Grbin neće odazvati većinska Hrvatska. “Za Hrvatsku nije i ne može biti rješenje jednu korumpiranu strukturu zamijeniti drugom – ne može onaj tko je uzrok problema biti rješenje”, naglasila je stoji u priopćenju Karoline Vidović Krišto, predsjednice strane Odlučnost i pravednost.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Desna oporba o angažmanu glumca Janka Popovića Volarića na ljevičarskom prosvjedu: On im je nekakav Sergej Trifunović. Kako domišljato

U emisiji je, među ostalim, bilo riječi i o predloženom vojnom roku, o eksploziji, odnosno, abnormalnom rastu cijena osnovnih potrepština u Hrvatskoj, o uništavanju poljoprivrede u Hrvatskoj te pustošenju hrvatskih sela. 

Gošća je govorila i o kaznenoj prijavi koju je podnijela protiv guvernera Hrvatske narodne banke, Borisa Vujčića, te ravnatelja Agencija za zaštitu osobnih podataka, Zdravka Vukića, a zbog njihovog protuzakonitog pogodovanja bankama i lihvarskim agencijama.

Foto: Hina